Oldal frissítése

Appen

4,0 17 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Appen

Az elektronikus Appen okostollat gyermekek részére tervezték, akik a toll segítségével kedvük szerint játszhatnak, színezhetnek tableten vagy okostelefonon. Android és iOS rendszerek egyaránt támogatják, így nincs is más dolga, mint letölteni az ingyemes alkalmazást, és máris kezdődhet a móka. A toll használatához nem szükségesek elemek, így az állandó elemcserélgetéssel sem kell foglalkoznia, hiszen a toll audio bemeneten keresztül - ahová pl. a fejhallgatót csatlakoztatja - kommunikál tabletjével vagy okostelefonjával. Ilyen egyszerű!

Appen vzdělávací hračka
 

Festés és színezés

Hagyja, hogy csemetéje egyedülálló műveket alkosson az Appen toll segítségével! Elegendő csupán szabadjára engedni a fantáziát, és elmerülni a kreativitás világában, s mindezt bármilyen rajzeszköz vagy papír használata nélkül. Az alkalmazás segítségével gyermeke remekül elszórakozhat a színezhető animált matricákkal. A toll hegye vastagabb vagy vékonyabb vonalak rajzolását egyaránt lehetővé teszi, attól függően, hogy gyermeke milyen erősen nyomja rá a tollat a készülék kijelzőjére.

A tanulás remek móka!

A toll lebilincselő módon ismerteti meg gyermekét a betűkkel, számjegyekkel és formákkal. Az alkalmazáson belül különböző, az életkornak megfelelő tevékenység közül választhat (pl. óvodás korú gyermekek részére). A toll kezelése annyira egyszerű, hogy a 2 éves kisgyermekek is minden probléma nélkül boldogulnak vele.

Appen vzdělávací hračka
 
Appen vzdělávací hračka
 

Itt az idő a játékra!

Végül, de nem utolsó sorban az Appen toll joystock-ként is használható. Két különböző játék játszható vele - szórakoztató Forma-1-es játék versenyautókkal, illetve a "Fedd fel és találd ki" című játék, amelyben a játékos megkeresi az elrejtett képeket. Ezek a tevékenységek nem csupán szórakoztatják gyermekét, hanem mindeközben fejlesztik a logikus gondolkodást, a koncentrációs képességet, valamint a szem és a kéz koordinációját.


Specifikációk:
Kompatibilitás:A támogatott készülékek aktualizált listáját itt találja meg
Vásárlás előtt kérjük, ellenőrizze készüléke kompatibilitását!
A csomag tartalma:
1 x Appen toll
1 x póthegy
Használati utasítás
Ajánlott korosztály:
2+


A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 
 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól
Kód:  ZI164
Termékszám:  8595582220202

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15