Oldal frissítése

APEI Spinner Snitch

APEI Spinner Snitch

 Egy nem mindennapi készségfejlesztőt keresel, ami minden korosztályt szórakoztat és fejleszt? Válaszd a Spinner Snitch játékot, és garantáltan nem maradnak szabadon az ujjaid! Az APEI fejlesztésének köszönhetően kiváló minőség és kialakítás jellemzi. Pörgesd és trükközz vele, vedd elő stresszes vagy unalmas perceidben.Túl nagy a nyomás, és kikapcsolódnál pár percre? Játssz vele, és máris könnyebb lesz a nap hátralevő része. Lefoglalja az ujjakat és az agyat, ráadául a rossz szokásokkal is segít felhagyni. Hívd ki barátaidat egy versenyre, mérjétek ösze tudásotokat, és élvezzétek a kreatív közös időtöltést!

Az APEI Spinner Snitch cikesz legfőbb jellemzői:

  • Az APEI Spinner Snitch részletesen kidolgozott mestermunka eredménye
  • Minőségű, tartós alapanyagok és csapágyak
  • Szórakoztató, lefoglalja az ujjakat
  • Segít leszokni a rossz szokásokról, mint például a dohányzás
  • Lefoglalja az agyta, a kezeket, az ujjakat
  • Könnyedén hordozható kis táskában, bárhova magunkkal vihetjük
  • Az APEI Spinner Snitch minden korosztály számára kitűnő szórakozás!

Hogyan kell játszani a APEI Spinner Snitch cikesszel?

Az APEI készségfejlesztő játékainak legnagyobb előnye, hogy bárhol és bármikor elővehetjük őket, és gyakorolhatunk trükköket, miközben levezetjük a felgyülemlett stresszt. Hagyd hogy elvarázsoljon a játék! Csak forgasd meg ujjaid között és kezdődhet a felhőtlen időtöltés. Nincs más feladatod, mint gyakorolni a trükköket és pörgetni a Spinner cikeszt az ujjaid között. Gyerekek és felnőttek számára is remek időtöltés. Vedd elő, amikor egyedül vagy, vagy hívd ki barátaidat egy párbajra!

 

Paraméterek

Játékok és fejtörők

Játékosok minimum száma 1
Kód:  HRAjd0333
Termékszám:  8596123002301
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15