Oldal frissítése

APEI Spinner Infinity

APEI Spinner Infinity

Amennyiben még nincs otthon olyan játék, amely igen népszerű minden korosztály képviselőinek körében, a Spinner APEI Infinity kiváló választás. Egyedülállóan kidolgozott kialakítása a dekoratív részekkel le fogja nyűgözni. A kiváló minőségű alapanyagoknak és az első osztályú csapágyaknak köszönhetően tényleg hosszú ideig forog majd. Forgassa meg a Spin Spinner Infinity-t az ujjai között, és felejtse el a hétköznapok gondjait. Tartson egy kis szünetet, vagy rövidítse meg a hosszú pillanatot, a fonógép csendes, de szórakoztató társ. Lefoglalja az ujjakat, a fejet és a kezet, amikor valamilyen rossz szokást szeretne elhagyni. Versenyző jellemek csaphatnak össze a barátaikkal különböző trükköket bevetve, és folyamatosan javíthatják képességeiket és rekordjaikat.

Az APEI Spinner Infinity fejtörő főbb jellemzői

  • A Spinner APEI egyedi kialakítású, kidolgozott részletekkel
  • Minőségi, tartós anyagok és csapágy
  • A Spinner Infinity szórakoztat, felélénkít, valamint tornáztatja az ujjakat
  • Remekül szolgálatot tesz a dohányzásról való leszokás és a rossz szokások elhagyása során
  • Foglalkoztatja kezet és a fejet, formában tart
  • Be lehet csomagolni a legkisebb táskába vagy kézitáskába
  • Az APEI Spinner szórakozást biztosít minden korosztály számára

Hogyan kell játszani az APEI Spinnerrel?

Az APEI kiváló tulajdonsága, hogy bárhol és bármikor lehet vele játszani. Csak az ujjaira van szükség, némi időre, és már lehet is kezdeni. Elég megforgatni a játékot, és kezdődik a szórakozás. A feladat: minél több trükk elsajátítása. A játék megfelelő a gyermek és felnőttek számára is. Játszhat egyedül, de bevonhatja a barátait is egy kis versengésbe, hogy kiderüljön, ki tudja hosszabb ideig pörgeti a Spinnert.

 

Paraméterek

Játékok és fejtörők

Játékosok minimum száma 1
Játékosok maximális száma 1
Kód:  HRAjd0335
Termékszám:  8596123002325
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05