Oldal frissítése

APEI Fidget Stick Fekete

APEI Fidget Stick Fekete

Érdekelnek a játékok és keresel egy antistressz eszközt, ami még nem elcsépelt? Akkor próbáld ki az APEI Fidget Stick készségfejlesztőt! A játék egy henger alakú nagyon könnyű eszköz, amely pontosan illeszkedik a tenyérbe. Egyensúlyozással kell megtartani a tenyerünkön, a játék a finommotorikai készséget fejleszti ezáltal. Mindkét végén gumis kialakítású, amivel könnyedén tapad bármilyen felülethez. A játék többféle színben elérhető, szerezd be a kedvenceid, és fejleszd ügyességedet már most az APEI Fidget Stick-el!

Az APEI Fidget Stick legfőbb jellemzői:

  • Henger alakú 
  • Finommotorika és készségfejlesztő játék
  • Nagyon könnyű, kellemes az alakja a tenyérben
  • Két végén gumis kialakítás
  • Fekete színben

Hogyan trükközzünk a Fidget Stick-el?

Az APEI fejlesztése ez a játék, amelynek előnye, hogy bárhol és bármikor használhatjuk! Csak egy lapos felületre van szükség a kezdetéhez, és máris kezdődhet a játék. Tedd a Fidget Stick-et a sima felületre, nyomd le és miután elkezd járni az asztalon, végezd el a trükköket vele, például próbáld meg függőleges helyzetbe hozni, és még gyakorolj vele többféle mutatványt! Ideális készségfejlesztő gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Játsz vele egyedül vagy hívd ki a barátaidat egy közös Fidget Stick csatára!

Tömege:
0.05 kg

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Játékok és fejtörők

Játékosok minimum száma 1
Kód:  HRAjd0350
Termékszám:  8596123002387
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05