Oldal frissítése

APEI Fidget Pad Zöld

APEI Fidget Pad Zöld

Egy új, stressz levezető játékot keres, amely még nem elcsépelt? Próbálja ki az Apei zöld Fidget Pad-jét. Számos gomb, kapcsoló és egy joystick áll a rendelkezésére. A Fidget Pad könnyű, és méretének köszönhetően épp elfér a tenyérben. A játék tömege kiegyensúlyozott, így egy kézzel is könnyedén kihasználhatja minden lehetőségét. Az eszközzel fejlesztheti a finommotorikus mozgásokat, és lefoglalhatja a kezeit. A játék többféle színkombinációban érkezik, így kiválaszthatja az egyéniségéhez leginkább illőt, és elkezdheti tesztelni a képességeit.

A zöld Apei Fidget Pad legfőbb jellemzői

  • A Fidget Pad-del fejleszthető a kéz finommotorikus mozgása
  • Nagyon könnyű, alakja és mérete pedig kényelmes a tenyérnek
  • Fidget Pad gombokkal, kapcsolókkal, joystickkel
  • Zöld szín

Hogyan játsszon a Fidget Pad-del?

Az Apei Fidget Pad legnagyobb előnye, hogy bárhol és bármikor játszhat vele, csak az ujjaira van hozzá szükség. Csak vegye a tenyerébe a játékot, nyomogassa a gombokat és a kapcsolókat, vagy irányítsa a joysticket. Gyermekek és felnőttek számára is kiváló. Csak vegye elő, ha szeretné csökkenteni a stressz szintjét, vagy felhagyna egy rossz szokással, például a dohányzással.

 

Paraméterek

Játékok és fejtörők

Játékosok minimum száma 1
Kód:  HRAjd0349
Termékszám:  8596123002349
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15