Oldal frissítése

APEI Begleri Gold

APEI Begleri Gold

Olyan stresszoldót és készségfejlesztőt keresel, ami még nem elcsépelt, és bármelyik korosztálynak tökéletes szórakozást nyújt? Akkor próbáld ki ezt a finom kötélen függő apró súyokat, ami biztosan el fogja nyerni a tetszésed! Pörgesd meg az APEI Begleri Gold játékot ujjaid között, és kapcsolj ki pár percre a stresszes hétköznapokból. A Begleri egy szórakoztató, fejlesztő játék, ami minden helyzetben segít kikapcsolódni. Segít a rossz szokásokat feladni, lefoglalja a kezünkeet, ujjainkat, dolgoztatja az agyat. Játszhatsz vele eyedül, vagy kihívhatod barátaidat egy gyors versenyre is!

Az APEI Begleri Gold Fidgett legfőbb jellemzői:

  • Az APEI Begleri Gold Fidget minőségi alapanyagokból készül
  • A finom kötelen két apró súly található
  • Szórakoztat és lefoglalja az ujjakat
  • Segít a dohányzásról, és más rossz szokásokról való leszokásban
  • Lefoglalja az agyta, a kezeket és az ujjakat
  • Belefér még a legkisebb táskába is
  • Az APEI Fidget szórakoztató minden korosztály számára
  • Arany színű

Hogyan kell játszani a APEI Begleri Gold Fidget-el?

Az APEI Fidget előnye, hogy bárhol és bármikor lehet vele játszani. Csak az ujjaidra lesz szükséged, és már kezdheted is! Nincs más feladatod, mint gyakorolni a különböző trükköket. Tökéletes időtöltés gyermekek és felnőttek számára egyaránt. Játszhatsz egyedül, vagy meghívhatod a barátaidat egy párbajra is!

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Játékok és fejtörők

Játékosok minimum száma 1
Játékosok maximális száma 1
Kód:  HRAjd0347
Termékszám:  8596123002295
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15