Oldal frissítése

Anyák és csavarok

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Anyák és csavarok

Bemutatjuk az Anyák és csavarok játékot a Plan Toys-tól. A több mint 30 éves hagyományokkal rendelkező Plan Toys játékokat a gyermekek és a természet tiszteletben tartásával gyártják. Az Anyák és csavarok játék fejleszti a gyermekek kézügyességét. A gyerekek élvezni fogják a játék csavarozásával és összeszerelésével létrehozott különböző kombinációkat. A színes design pedig segíti a őket a színek tanulásában.

A játék 2 éves kort betöltött gyermekek számára alkalmas.

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Kód:  HRAa3879
Termékszám:  8854740056443
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10