Oldal frissítése

Animal Crossing amiibo cards - Series 2

4,5 16 értékelés
2 790 Ft

Animal Crossing amiibo cards - Series 2

Az Animal Crossing rajongók számára készen állnak az Animal Crossing amiibo cards gyűjtői kártyák. Minden kártya és figura kompatibilis az eredeti játékkal. Látogasd meg a városodat kedvenc állatfiguráiddal. Használd ki az Animal Crossing Happy Home Designer funkciót, és tervezd meg a kártyáddal vagy a figuráddal, hogyan nézzen ki az otthonod. Hívd meg állatbarátaidat a városi épületbe, és készítsetek közös fotót. Vagy adj nekik szerepeket. Határozd meg, hogy ki lesz a tanár, az eladó és egyéb tevékenységek. Az Animal Crossing amiibo cards kártyákkal végtelen a lehetőségek tárháza.

Az Animal Crossing amiibo cards- Series 2 gyűjtői kártyák fő jellemzői

  • Az Animal Crossing amiibo cards gyűjtői kártyák bővítik az eredeti játékot
  • Adj hozzá új kártyákat és figurákat a városodhoz
  • Díszítsd otthonodat a Happy Home Designer funkcióval
  • Készíts közös fényképet az állatokkal
  • Hadd dolgozzanak tanárként vagy eladóként
  • A játék sosem ér véget az Animal Crossing amiibo cards kártyákkal

Nyiss meg új lehetőségeket az Animal Crossing amiibo cards kártyákkal

Az Animal Crossing amiibo cards gyűjtői kártyák új bónuszokat hoznak a játékodba. Játssz a mépszerű Quiz Showval. Az adatokat közvetlenül az amiibo figurára mentheted el. A kártyák lehetővé teszik, hogy új posztereket nyomtass ki a házad feldíszítéséhez. Szerkeszd meg a fotóidat a Photopia programban, és hívd meg kedvenc szereplőidet a helyi kempingbe. Ha jól érzik magukat nálad, talán örökre ott maradnak.

Az Animal Crossing amiibo cards gyűjtői kártyák széles körű kompatibilitása

Építsd meg a saját kempinged és szerezz új barátokat. Hívj meg magadhoz új karaktereket, és segíts nekik feladatokat végrehajtani. Ha jól érzik magukat nálad, örökre új barátokra teszel szert. Az Animal Crossing amiibo cards kártyák a New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL és New Nintendo 2DS XL konzolokon használhatók az alsó képernyőn található NFC-hez érintve. A Nintendo 2DS, Nintendo 3DS és Nintendo 3DS XL konzolok esetében a kártyák az NFC olvasó (NFC Reader/Writer Accessory) segítségével működnek. A Wii U konzol úgy fogadja el a kártyákat, ha egyszerűen a Wii U GamePad NFC touchpoint-jához tartod őket. A Nintendo Switch jobb oldali Joy-Con kontrollerének joystickján található egy NFC touchpoint, amely készen áll a kártyák fogadására.

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Animal Crossing

Termék típusa

Termék típusa Kártyajáték

Játékok és fejtörők

Termék típusa Kiegészítő (csak az alapjátékkal játszható)
Játékosok minimum száma 1
Nehézség Könnyű

Nyelv

Nyelv Angol

Műfajok és játékfolyamatok

Műfaj Gyerek, Családi
Alműfaj (téma) Film/játék/könyv

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Termék típusa

Terméktípus Kártyák
Kód:  GMERCHc0683
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  045496353322
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15