Oldal frissítése

Angry Birds - Star Wars TELEPODS

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Angry Birds - Star Wars TELEPODS

Angry Birds már fizikai formában! A tapasztalat a legjobb a szórakoztató darab Angry Birds, tudod a népszerű játék. Kedvenc karakter a Star Wars elvarázsolják formájában repülő Angry Birds és a fosztogató disznók!
Minden különálló csomag két darabot Angry Birds malac, madár, vagy a tojás. Bármilyen szám lehet egyszerűen kezdeni a játékot a mobiltelefonján, és kinyit karakterek! Csak töltse le az alkalmazást, és aztán csak feküdt Telepods állni a darab a készüléken.
Jellemzője, hogy ezt a modult kínál szó szerint elrabolták! Amikor a darabokat, hogy az alkalmazás átvizsgálja, kinyit ezek a számok az alkalmazás. Gyűjtsd össze az összes 16 karakter, és épít egy egész nyájat szórakoztató Angry Birds Star Wars! Ajánlott minden gyerek 5 éves korig. 

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Csillagok háborúja
Kód:  HAS002
Termékszám:  5010994762001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20