Oldal frissítése

Angry Birds Classic

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Angry Birds Classic

A fiúknak tervezett, Angry Birds motívumokkal díszített praktikus iskolai szett anatómiai iskolatáskát, praktikus tolltartót tornazsákot és A4-es füzettartót tartalmaz, azonos design-nal. Az iskolatáska három rekesszel, anatómiai kialakítású, párnázott hátlappal és minőségi 3D alumínium szerkezettel rendelkezik. Ezek biztosítják a hátizsák tökéletes illeszkedését gyermeke hátára. A hátizsák viseletét a kellemes légáteresztő anyagból készült hátpárnázás teszi kényelmesebbé. A széles, puha, állítható vállpántok szorosan illeszkednek a vállhoz, és egyenletesen terhelik a gyermek vállait. A mellkaspánt pontosan a megfelelő helyen rögzíti az iskolatáskát. A táska rendkívül könnyű - tömege mindössze 990 g. Gyermeke megfelelő biztonságáért a hátizsákon elhelyezett számtalan fényvisszaverő elem gondoskodik.

Legfontosabb jellemzők

  • A szett felső tagozatos általános iskolás gyermekeknek ajánlott
  • Kiváló minőségű anyagból készült
  • A táskán elhelyezett fogantyú megkönnyíti a hordozást
  • Rengeteg fényvisszaverő elem a gyermek biztonságának növelése érdekében
  • Hátizsák, tolltartó, tornazsák és füzettartó mappa azonos design-nal

Iskolatáska és még sok minden más

A hátizsák erős cipzárakkal ellátott három tágas rekesszel rendelkezik. A táska elülső részén egy kisebb zseb található, amely alkalmas a tízórais doboz vagy a tolltartó tárolására, továbbá a hátizsák két oldalán egy-egy zseb található vizes palack vagy egyéb apróságok tárolására. Az egyszintes iskolatáska a fedelén két kis füllel rendelkezik. Ezek közül az egyiken egy átlátszó zseb található, amelybe a gyerekek órarendjüket tehetik. A tolltartó mérete 20,5 x 13,5 x 4 cm. A tornazsák alkalmas váltócipő vagy tornaruha tárolására. A zsák zsinórok összehúzásával záródik, és vállon átvetve vagy az iskolatáskához erősítve hordható. Könnyen tisztítható. Mérete: 40 x 27 cm. A füzettartó mappa egy belső védőlappal és gumis zárópánttal rendelkezik, amelyek megakadályozzák a füzetek kiesését. Alkalmas füzetek és egyéb iratok tárolására.

 

 

Kód:  HRAa8958
Termékszám:  0-217

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05