Oldal frissítése

Ubtech Alpha 2

Ubtech Alpha 2

Az Alpha 2 interaktív humanoid a leginteligensebb robotok közé tartozik. Köszönhetően egyedülálló szolgáltatásainak és funkcióknak köszönhetően népszerű tagjává válik a családnak. Az aranyos narancs és fehér Alpha 2 robot többre képes, mint az okos telefon. Egyedi technológiájának köszönhetően hatékonyan mozog, hajlik és nagyon rugalmas. A 20 szervomotor kivételes ügyességet ad neki. Az Alpha képes kommunikálni veled, és meglepően beszédes, tökéletesen utánozza az emberi mozgást,  így együtt dolgozik veled. Képes a társadalmi interakcióra, felügyel és vigyáz a gyerekekre, vendégekre vagy akár az állatokra.

A fő előnyök

  • interaktív humanoid robot az egész családnak
  • okosabb, mint az okostelefonok
  • mozgás, kommunikáció és artikuláció egyedi technológia segítségével
  • szociális interakció
  • hangutasításos
  • saját AppStore

Népszerű családtag

Egy csomó dologra képes, például a fontos dokumentumok kinyomtatására, vagy képek megosztására a Facebookon. Az Alpha figyelmeztet a korábban tervezett feladataidra. A fontos információkat megtalálja az interneten, jelentést ad az időjárásról, számos alkalmazást letölt. Képes a szinkrontolmácsolásra, a vizuális interakcióra és egy adott témában való beszédre. A gyermekeknek felmondja az esti mesét. A hangoddal irányíthatod. Egyedülálló képességeivel hasznára van az egész családnak. Az Alpha 2 a robotra mindig lehet számítani.

 
 
Kód:  HRAa6505

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15