Oldal frissítése

ALBI Természettudomány

5 1 értékelés
14 690 Ft

ALBI Természettudomány

Az Albi Természettudományos kísérleti készlet botanikusokká varázsolja a gyerekeket. Megoldásával képesek lesznek lúgok és savak pH-értékének vizsgálatára indikátoroldattal, virágok kromatográfiájának vizsgálatára és az oxigén kimutatására a levelekben. A készlet lehetővé teszi, hogy a gyermek elkészítse saját aromadiffúzorát, citromsóját és álomzacskóját. A gyerekek citrusolajat is szűrhetnek és gyógyteát főzhetnek. Azt is megtudják, hogy az ősi természetes gyógyítás milyen gyakorlatai élnek a mai napig. Az Albi Természettudományi készletnek köszönhetően a gyerekek felfedezhetik a növények elképesztő erejét.

Az Albi Természettudományos kísérleti készlet főbb jellemzői

  • Kísérleti készlet 8 éves kortól alkalmas gyermekek számára
  • Használható lúgok és savak pH-értékének indikátoroldattal történő vizsgálatára, virágok kromatográfiájának vizsgálatára és a levelekben lévő oxigén kimutatására.
  • Az Albi Természettudomány készlet lehetővé teszi, hogy saját aromadiffúzort, citrusos sót és álomzacskót készítsen.
  • A gyerekek citrusolajat is szűrhetnek és gyógyteát főzhetnek.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  HRAkc07197
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590228078278

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05