Oldal frissítése

Akkumulátoros Kukásautó

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Akkumulátoros Kukásautó

Ha gyermeke arról álmodozik, hogy egyszer egy kukásautót fog vezetni, akkor ez a tökéletes ajándék neki. Ezzel az autóval úgy érezheti gyermeke, mintha egy igazi kukásautót vezetne. A szemeteskocsi 1: 20-as méretben készül. Vannak olyan gombok az autón, amelyek hang- és fényhatásokat váltanak ki, hogy ezzel a szemétszedést még ennél is szórakoztatóbbá tegyék. Ezen kívül a gyerekek biztosan élvezik az emelő és a nyitó részt, amelyről nem szabad megfeledkezni ha megfelelő szemétszedők szeretnénk lenni.

Főbb jellemzői a kukásautónak

  • Lendkerék hajtja az autót
  • Hang- és fényhatások kibocsájtására képes
  • Emelő és nyitórésszel rendelkezik
  • Elemmel ellátva

Csak csomagolja ki és szórakozzon

A szemeteskocsi 18 centiméter hosszú és a megfelelő működés érdekében három AG13 elem szükséges a hang- és fényhatások működéséhez. Az elemeket a csomag tartalmazza, így csak csomagolja ki és már szórakozhat is. Lendkerék hajtású. Alkalmas 3 éves korú gyermekek számára.

Paraméterek

Méret és súly

Hosszúság/mélység 18 cm
Szélesség 10 cm
Kód:  HRAif4539
Termékszám:  8592386056563
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05