Oldal frissítése

Ajtócsengő

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ajtócsengő

Van egy kis ezermesetered otthon, aki kreatív és szeret új dolgokat kipróbálni? Akkor lepd meg ezzel a kísérletező készlettel, amelyből működő ajtócsengőt készíthet. A kis ügyes ezermestered nemcsak az elektromágnesesség területével ismerkedhet meg, hanem a csengőt akár a szobája ajtajára is felszerelheti. Mostantól már nem lehet csak úgy megzavarni a magánszféráját. A gyerek megtanulja, hogyan alakítható át a csavar mágneses ütőgombbá, hogyan kapcsolja össze az elektromos áramkörrel és már kész is a csengő. Fejleszd gyermeked tudását és készségeit ezzel a kísérletező készlettel. Az eredménnyel te is és a kis szerelő is elégedett lesz.

A kísérletező készlet - ajtócsengő - legfontosabb jellemzői

  • A készlet gyermekeknek 8 éves kortól ajánlott
  • A készlet mérete 16,7 x 5,8 x 21,5 cm
  • A csengőhöz két 1,5 V-os AA elemre és egy csavarhúzóra van szükség

A csomag tartalma:
alaplap, csengő, tekercs fedél, L alakú fedél, elemtakaró fedél, kalapács, tekercs, tartó, kalapács tartó, alátét, csavar, 8 csavar, beállító gyűrű, fém gyűrű, hosszú csavar és anya, 3 szorítócsavar


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 2 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  HRAif8626
Termékszám:  8590439033684

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20