Oldal frissítése

Agyag

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Agyag

Ha gyermekei már kinőttek a gyurmázásból, de szívesen készítenének néhány alkotást, amire büszkék lehetnek, vegyen nekik Modellező agyagot. Ezzel a Modellező agyaggal a gyerekek fejlesztik fantáziájukat, térlátásukat és ügyességüket. Az agyag mennyisége nagyobb, így akár csak kézzel, akár fazekas koronggal dolgoznak, ez már kihívást jelent. Ez a szórakozás sokáig fog tartani, és a munkába bekapcsolódhat az egész család. 

A Modellező agyag játék főbb jellemzői 

  • A Modellező agyag egy finom anyag a modellezéshez
  • Állagának köszönhetően alkalmas a fazekas koronghoz is
  • A Modellező agyag alkalmas gyermekeknek 8 éves kortól
  • Egyesével csomagolt 4 db kocka (1600 g)

Hogyan dolgozzunk a Modellező agyaggal

A Modellező agyag puha és jó minőségű gyurma. A Modellező agyag csomagolása 4 db, egyesével csomagolt kockát tartalmaz, tehát összesen 1600 grammot. A Modellező agyag hosszú ideig megőrzi minőségét. Használható fazekas koronghoz is, ahol már nagyobb ügyesség szükséges, ezért ajánlott 8 éves kortól. A munkában segíthetnek a felnőttek is, és a gyermekekkel együtt eredeti alkotásokat hozhatnak létre.

 
Kód:  HRAif4413
Termékszám:  8592386044676

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05