Oldal frissítése

Acer Iconia One 10 16GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Acer Iconia One 10 16GB

10,1 " képátlójával a(z) Acer Iconia One 10 16GB a legnagyobb méretű tabletek csoportjába tartozik. Nagyszerű választás, ha muszáj útközben is dolgoznod, valamint alapvetőnek tartod a kényelmes vezérlést. A kijelző 1280 × 800 felbontást használ.

Az operációs rendszer a tablet legszámottevőbb attribútuma. Az Android OS sokoldalú kihasználhatóságot nyújt, mivel vezérlése ismert az érintőképernyős telefonkészülékeknek köszönhetően. Egyik legnagyobb előnye a sokoldalúsága.

A(z) Acer Iconia One 10 16GB tablet paraméterei

A belső tárhely szabja meg, hogy milyen mennyiségben fogsz tudni multimédiát elmenteni. A 16 GB-nál kisebb belső memória a tablet hétköznapi kihasználására elegendő. Amennyiben a 32 vagy 64 GB-os belső tárhelyet választod, lehet nem is kellesz memóriakártyát venned. A 128 GB-os memória elégendő helyet biztosít a rengeteg zenének. A(z) Acer Iconia One 10 16GB tablet memóriája memóriakártyával növelhető.

A RAM kapacitása 2 GB. Ez átlagos falhasználók igényeit képes kielégíteni. Nem kell félned a videók lejátszásától vagy más mindennapi feladatok végzésétől.

A(z) Acer Iconia One 10 16GB 5 Mpx felbontással tud fotózni. Ezért leginkább vágásra szánt fotók készítésére ajánlott. Az előlapon található kamera pedig 2 Mpx felbontásban tud képet rögzíteni.

Hogy mi a(z) Acer Iconia One 10 16GB tablet legfőbb jellemzője?

  • A WiFi manapság alapkiszerelésnek számít, a(z) Acer Iconia One 10 16GB is követi ezt a divatot
  • Bluetooth technológia a vezeték nélküli fülhallgató vagy akár karóra csatlakoztatásához
  • Időnként jól jöhet az USB-OTG funkció, amelynek köszönhetően akár USB meghajtót is csatlakoztathatsz a készülékhez
  • A teljesítményről a(z) MediaTek MT8167 processzor gondoskodik
Kód:  NC020e3d5NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10