Oldal frissítése

Bouda játszóház

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bouda játszóház

A vidám színű Bouda játszóházat elhelyezheti kertjében vagy otthonában is, így a gyerekek egész évben játszhatnak vele. A házikónak bezárható ablaktáblái, és kinyitható ajtócskája van. Kiváló minőségű műanyagból készült, amelynek köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságainak, és a színei is mindig szépek maradnak. A játszóház stabil falakkal rendelkezik, és teljesen biztonságos. Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott, apróságai nagyon jól fognak szórakozni benne.
Paraméterek és specifikációk:
Anyaga:
Műanyag
Méretei:101 x 105 x 110 cm
Tulajdonságai:
Kinyitható ajtók és ablakok


Ajánlott kor:
3+

A játék teljesíti az Európai Parlament és Tanács 2009/48/ES, 2009. június 18-án kelt irányelvét a játékok biztonsági előírásának és a magyar jogszabályoknak megfelelően. Természetesen megfelel a CE-nek.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól

Méretek

Hosszúság/mélység 105 cm
Szélesség 101 cm
Magasság 111 cm
Kód:  HRA1308c
Termékszám:  7290100906675

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10