Oldal frissítése

Összerakható puzzle – Lovacska

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Összerakható puzzle – Lovacska

A FAUNA fából készült játékokat 1991 óta gyártják Romániában. Mindig stílusos és eredeti kivitelezést és kompromisszumot nem ismerő minőséget kínálnak professzionális szinten. A vállalat a gyártás folyamán és a játékok készítésénél nagy hangsúlyt fektet a fenntartható környezetre. A FAUNA márkájú termékek semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaznak, és megfelelnek minden európai szabványnak.

Az összerakható puzzle fejleszti a gyermekek motorikáját, tájékozódását és az egyes alakzatok megismerését. A részek nagyon jól illeszkednek egymásba, és 2 centiméter széles tömör fából készültek. A gyönyörű összerakható puzzle egyes darabjai kiválóan illeszkednek egymásba, és színes, lélegzetelállító lovacskát alkotnak.

Kód:  BGJ457
Termékszám:  CCT03

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15