Oldal frissítése

4M Meteorológiai állomás

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

4M Meteorológiai állomás

Szívesen figyeled a gyermekeiddel az aktuális időjárást? Most a kis felfedeződdel összeállíthattok egy saját többfunkciós meteorológiai állomást az 4M márkától. Elkészülte után már csak követni kell az időjárást, vagy akár le is jegyezhetitek. A kísérletező készletben forgókanalakat, légsebességmérőt, hőmérőt és csapadékmérőt találsz. De ez még nem minden. Kipróbálhatod az üvegházhatást, és egy palackban terráriumot hozhatsz létre.

A Meteorológiai állomás - kísérletező készlet fő jellemzői

  • A készlettel egy többfunkciós meteorológiai állomást állíthatsz össze
  • A készlet 8 éves kortól alkalmas a gyermekek számára
  • A csomagolás mérete 16,7 x 5,8 x 21,5 cm

A csomag tartalma:
a csapadékmérő tartója, a hőmérő tartója, a forgókanalak  tartója, hosszú tengely, műanyag cső, a tartóoszlop két fele, a légsebességmérő tartója, rövid tengely, tölcsér, szélzászló, iránytű, kupak, hőmérő, a légsebességmérő tálja, a légsebességmérő töltője, csavarok és részletes útmutató

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  HRAif8615
Termékszám:  8590439032793

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10