Oldal frissítése

3Doodler utántöltő, pasztellkék

Kiegészítők a termékhez

3Doodler utántöltő, pasztellkék

Tartozék egy különleges kialakítású tollhoz, amely minden kis művészben fel fogja ébreszteni a képzeletet és a kreativitást! Az egyedülálló 3Doodler Start Pen a legkisebb felhasználók számára is alkalmas, akik háromdimenziós alkotásokat hozhatnak létre vele. A csomag tartalmaz 24 db utántöltő szálat a 3Doodler Start tollhoz. A toll használható gyermek által, már 8 éves kortól.

Legfontosabb jellemzői

  • Tartalék szálak a kreatív alkotáshoz
  • A csomag 24 darab pasztellkék töltetet tartalmaz
  • Alkalmas gyermek számára, 8 éves kortól

Háromdimenziós rajzok

A 3Doodler Start toll használata nagyon egyszerű: csak helyezd be a speciális öko-szálat, amelyet a toll belseje felmelegít, így a szál állaga lágyabbá, formálhatóvá válik. Ez lehetővé teszi a gyerekeknek , hogy bármilyen formát létrehozzanak. Az öko-szál töltet teljesen biztonságos - nem melegszik fel túlzottan, és kezelése nagyon egyszerű. A mikro USB-ről táplálható toll egy akkumulátor-feltöltéssel 45-60 perc kreatív időtöltést tesz lehetővé. 

Kód:  HRAjd1368
Termékszám:  817005021509

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10