Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

3Doodler Start - DoodleBlock Robot & Rocket

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

3Doodler Start - DoodleBlock Robot & Rocket

Készítse el saját robotját, vagy nézze meg, hogyan néz ki egy űrhajó belseje. Inspirálódjon a mellékelt sablonok egyikével és induljon el a művészetek és az eredeti ötletek birodalmába. A kreatív háromdimenziós toll felszabadítja képzeletét és teljesen biztonságos - fúvókáját megérintheti a lehetséges égési sérülés félelme nélkül. 48 pálcika 8 különböző színben, amelyek töltésre szolgálnak, bio műanyagból készültek BPA és mérgező összetevők nélkül. A műanyag alacsony hőmérsékleten olvad és gyorsan megköt, így rajzolhat levegőben egy sebességgel egy hőmérséklettel. Ez egy kiegészítő készlet, amely nem tartalmazza a tollat, a hálózati adaptert és utasításokat. Alkalmas 8 éves gyermekeknek.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  HRAa10772
Termékszám:  3DS-DBK-RO-R

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10