Oldal frissítése

3D Puzzle Petronas Towers

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

3D Puzzle Petronas Towers

Skvělá série 3D stavebnic přinese do vašeho domova ty nejzajímavější a nejslavnější monumenty světa. Élvezze a sok szép pillanatot minőségű műanyag modellek és elvarázsolni a részletes tervezés. Játék ezek a modellek nem csak szórakozás, hanem fejleszti a motor és a szellemi képességek.

Ezzel a modellel a gyűjtemény kapsz egy valós ritkaság - Petronas Towerrs egy pár felhőkarcoló Kuala Lumpurban. Az ötödik legmagasabb felhőkarcoló a világon. Érdekes az is, hogy vannak olyan 41 és 42 emelettel híd köti össze.

Kit tartalmaz 1160 és csomag hiányzik részletes utasításokat az összeszereléshez. 3D puzzle ideális minden gyermek 6 éves.

Kód:  HRAa2298
Termékszám:  6945642807201

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05