Oldal frissítése

3D Puzzle Nanostad UK - Anfield labdarúgó stadion Liverpool

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

3D Puzzle Nanostad UK - Anfield labdarúgó stadion Liverpool

Építsd meg otthonodban az Anfield labdarúgó stadiont, a Liverpool futballcsapat otthonát. A kiváló minőségű 3D-s puzzle a stadion igazi mása. A darabok egymásba illeszthetők, a számozás pedig megkönnyíti az építést. Nincs szükség semmilyen ragasztóra vagy egyéb eszközre.

Vond be az egész családot vagy akár a barátaidat, és élvezzétek együtt az összeszereléssel járó mókát. A puzzle kiválóan fejleszti a gyermekek ügyességét és a motoros készségeit is. A stadion polisztirolhabból készült, és kiváló minőségű fotópapír borítja. Minden Nanostad márkájú stadion-puzzle sikerrel megfelelt az összes jelentős nemzetközi játékbiztonsági teszten. A doboz tömege 2 kg.

Méretek:
39 x 9,5 x 29 cm

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 7 éves kortól

Darabszám

Darabszám 165 db
Kód:  HRAa4596
Termékszám:  5012822037152
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10