Oldal frissítése

3D Puzzle Nanostad Italy - Juve Stadium Juventus futballstadion

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

3D Puzzle Nanostad Italy - Juve Stadium Juventus futballstadion

Építsd meg kicsiben a Juventus stadion, a Juventus FC otthonának valósághű mását e kiváló minőségű 3D-s puzzle segítségével! A darabok könnyen összeilleszthetők, és még meg is vannak számozva, így az összeállításuk igazán gyerekjáték. Ráadásul még ragasztóra vagy egyéb eszközökre sem lesz szükséged hozzá.

Vondd be az egész családot vagy a barátaidat is, és élvezzétek együtt az építkezést! A játék fejleszti a gyermekek motoros készségeit és kreativitását. A stadion kiváló minőségű fotópapírral bevont polisztirolból készült. Az összes Nanostad stadion minden nemzetközi előírásnak megfelel. Tömege 2 kg.

Méretek:
40 x 14,6 x 39,3 cm

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 7 éves kortól

Darabszám

Darabszám 103 db
Kód:  HRAa4602
Termékszám:  8001444151251
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10