Oldal frissítése

3D Puzzle Ég temploma

Kiegészítők a termékhez

3D Puzzle Ég temploma

A nagyszerű 3D-s kiszerelések sorozata a világ legérdekesebb és legismertebb látnivalóit viszi el otthonába. Élvezze a sok szép pillanatot a minőségi műanyag modellekkel és hagyja magát elvarázsolni a részletes design által. Ezekkel a modellekkel a játék nem csupán szórakozás, de a motoros és a szellemi képességeket is fejleszti.

Építse fel az Ég templomát - a taoista komplexumot a Dongcheng városrészben. Ezen épületek kezdete a XV. századig nyúlik vissza. Az egyik legnépszerűbb látnivaló Pekingben és az UNESCO Világörökség része.

A kiszerelés 1052 darabot tartalmaz, és csomag részletes utasításokat tartalmaz az összeszereléshez. a 3D-s puzzle ideális minden gyermek számára 6 éves kortól.

Kód:  HRAa2307
Termékszám:  6945642808413

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05