Oldal frissítése

3D Magic spinner csereformák

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

3D Magic spinner csereformák

Egyéb olyan 3D Magic kreatív játékokat tartalmaz ez a termékcsomag, amelyek megbízhatóan szórakoztatják a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. A megadott  témaköröknek köszönhetően  még több játékos darabbal lehet játszani. Ezúttal a világ akció hőseivel, autókkal vagy törékeny tündérekkel. Ez a játék a 3D Magic Spinner kiegészítése. Maga a  gyártás nagyon  egyszerű. Töltsük fel a gél formát a géllel, és aztán csak forgassuk el a 3D Magic Spinner hajtókarját, amely ezután az összes  munkát elvégzi az Ön számára. A gél egyenletesen eloszlik a formában, és készen áll  az utolsó lépésre. Vegye ki a formát a Spinner-ből,  és illessze be 3D Magic Maker –be!  Az UV hatásának köszönhetően a gél megszilárdul egy pillanat alatt, és  a darabok akcióba léphetnek.
 

A 3D Magic Spinner főbb jellemzői

  • UV lámpa segítségével a lenyűgöző 3D-s karaktereket készít  rövid idő alatt
  • 3D Magic Spinner  fejleszti a  gyerekek kreativitását
  • Fejleszti  a térbeli képzelőerőt is
  • Segít a logikai gondolkodást
  • Fejleszti  a gyermekek motoros készségeit és ügyességét
     

3D Magic Spinner formák - szórakozás mindenkinek

A  3D Magic Spinner kreatív készlettel egyszerű dolgozni, már   az óvodás   gyerekek is tudják csinálni . A fiatalabb gyerekek szívesen segítenek  a szülőknek,  és együtt,  kényelmesen, rengeteget  szórakozhatnak. A kész 3D Magic Spinner termékekkel  a gyermekek játszhatnak, gyűjthetik azokat, vagy  odaadhatják  valakinek  egy eredeti ajándékként. Ezzel a kiegészítő  3D Magic Spinner  formával  szintén lehet eredeti dekorációk készítése minden lány és fiú szobájába.
 

A készlet tartalma:
2 × 3D mágikus forma a test, a kezek és lábak elkészítéséhez
Sablon a kiegészítők előállításához
Az ízületek és csatlakozások készlete
Használati utasítás

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  HRAif5829
Termékszám:  8595582228567

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05