Oldal frissítése

2in1 Walker + íróasztal fényekkel és zenével

4,2 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez

2in1 Walker + íróasztal fényekkel és zenével

Interaktív

járókeret és asztal

A 2in1 Walker interaktív asztal könnyen átalakítható járókából oktatási asztallá, kosárlabdajátékká vagy zongorás zenélő játékká. A játékot minden gyermek 12 hónapos kortól élvezni fogja. Szerezz be gyermekeidnek egy olyan interaktív játékot, amely órákig szórakoztatja őket, és ösztönzi mind a durva, mind a finommotoros készségek fejlődését.

Walker

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A JÁRÓKERET MÉRETEI

42 × 42 × 43 cm

SZÍN

kék

GYERMEKEKNEK

12+ hónap

Walker

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Walker interaktív oktatási asztal

A Walker 2in1 interaktív asztal a hangjaival ejti rabul a gyerekeket. Mr. Crab testébe egy zongora van beépítve, amelyen egyes hangokat tudnak leütni. A rák mellett a gyerekek négy másik tengeri állatot fedezhetnek fel, amelyek különböző dallamokat szólaltatnak meg. Érdekes geometriai alakzatok kerültek a húrokra, amelyek manipulálhatók. A színes fogaskerekek elősegítik a gyermekek finommotoros készségeinekfejlődését. A kagylóhéjban a gyerekek úgy olvasnak, mint egy képes könyvben. Az asztal oldalán pedig egy kosárlabda palánkot találnak labdákkal.

Biztonságos gyaloglás a Walkerrel

A 2in1 Walker interaktív asztal pillanatok alatt járókává alakítható, hogy segítsen a gyermekeknek a járásban, amikor még bizonytalanok. A kerekek csúszásgátlóval vannak ellátva, így a gyerekek még csúszós felületen is biztonságban érzhetik magukat. A járókeret teljes súlya körülbelül 2 kg. A zongora méretei 18 × 13 × 3,5 cm, az asztal magassága pedig 21,5 cm. A panel 31 × 28 cm-es helyet foglal el. A 2in1Walker interaktív asztal 3× AAA elemmel működik, amelyek nem tartozékai.

Walker

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Walker

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Legfőbb jellemzői a
Walker 2in1 interaktív asztalnak

  • A 2in1 Walker interaktív asztal járókertté alakítható
  • 12 hónapos kortól alkalmas gyermekeknek
  • Található rajta zongora, tengeri állatok, geometriai formák, színes fogaskerekek, egy kagyló alakú könyv és egy kosárlabdapalánk labdákkal.
  • A járókeret súlya 2 kg
  • A kerekek szilikon csúszásgátlóval vannak ellátva.
  • A játék 3× AAA elemmel működik (nem tartozék)

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AAA
Elemek száma 3 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1 éves kortól

Táblázat típusa

Táblázat típusa Interaktív
Kód:  HRAnk004202
Termékszám:  OTE0646489

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15