Oldal frissítése

2D Puzzle - Microrobot Poki

Kiegészítők a termékhez

2D Puzzle - Microrobot Poki

Az összes robot rajongói számára egy igazán gondolkodást kívánó, szívélyes meglepetés az új 2D-s Microrobots Poki puzzle. A csomag 24 darab robotot tartalmaz előre elkészített alkatrészekkel, amelyek egyszerűen eltávolíthatóak a csomagolásból olló használata nélkül vagy egyszerűen összeragasztható mind a 24 robot. Építs fel egy egész hadsereget és indulj egy élményekkel teli intergalaktikus kalandra.

A 2D Microrobots Poki puzzle csomagolása 24 egyedi robotot tartalmaz, amelyek tartós hab kartonból készültek. Minden karakter mozgatható karokkal rendelkezik. Nincs szükség ollóra, ragasztóra, vagy bármilyen egyéb speciális eszközre ahhoz,, hogy felépítsük a robotjainkat, Minden alkatrész tökéletesen illeszkednek egymáshoz és a megfelelő helyen összerakva tökéletesen passzolnak egymáshoz.

Kód:  HRAa6853
Termékszám:  8809050638148

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10