Oldal frissítése

2 üléses hinta

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

2 üléses hinta

A süvítő szél játszadozik a hajával. Kellemes borzongást él át minden egyes új mozdulatnál. A testünket uralma alá veszi az adrenalin, minden egyes porcikánkat megragadja, és csodás élményben van részünk. Ilyen élményért nem kell messzire menni. Sőt mi több, még kényelmes otthonát - kertjét, udvarát vagy teraszát sem kell elhagynia. Hibátlan kivitelezés és minőség, kedvező áron. Szerezze be magának ezt a hintát, és a csomagolással együtt a fent részletezett élményt is átélheti.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőség kedvező áron
  • Komfort és kényelem egyben
  • Tartós és egészségre nem káros anyag
  • Egyénileg szabályozható az Ön igényeinek megfelelően

Pihenés és szórakozás egy helyen

Pontosan így lehet tömören leírni az élményt, amelyet ez az egyedülálló hinta kínál. A műanyag ülőke, amely egyedi eljárással készült, állítható magasságának köszönhetően személyre szabhatóvá teszi a hintát, ezzel nem csak a maximális kényelmét, hanem a biztonságát is garantálja. Ezeknek a követelményeknek felel meg a hintához tartozó háttámla és lábtartó is. A szilárd függesztőszem, amelyen a hint függ, garantálja annak sima, komplikációmentes működését.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Tulajdonságok

Ülőhelyek száma Többüléses
Terhelhetőség 70 kg

Anyag

Keret Fém
Hintaülés Műanyag

Anyag

Anyaga Fém, Műanyag
Kód:  HRAa6753
Termékszám:  3222870172008

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10