Oldal frissítése

Játék kisbaba kiegészítőkkel 30 cm

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Játék kisbaba kiegészítőkkel 30 cm

Ha van otthon egy kis anyuka, aki mindig szeretne segíteni neked a babával, szerezz be neki egy saját kisbabát. A baba 30 cm hosszú,  éppen megfelelő egy kis hölgy karjaiba. Ruhák, élelmiszerek és fürdési kellékek színes választékát tartalmazza. A baba úgy néz ki, mint egy igazi kisbaba. Biztos, hogy boldoggá teszi a kislányodat.

A Baby Doll fő jellemzői

  • A baba úgy néz ki, mint egy igazi kisbaba
  • 30 cm hosszú
  • Gazdag kiegészítőkkel rendelkezik
  • Minden kislány imádni fogja a babát

A játékbaba gazdag kiegészítői

A babához rengeteg kiegészítő jár. A dobozban a baba mellett olyan ruhadarabokat is találsz, mint egy sál vagy egy pelenkázó bugyi. Az étkezéshez tányér, evőeszközök, teás- és tejesüveg is található a dobozban. Étkezés után érkezik a fürdés ideje, amikor a baba minden bizonnyal használni fogja a kacsát és sok babakozmetikai edényt. A baba további ruhákat viselnadrág, ruha és kalap formájában.


Kód:  HRAbz21692
Termékszám:  HRAbz21692

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10