Oldal frissítése

Jata SV516

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Jata SV516

Erős, biztonságos és gazdaságos


Handy helper értékelik a konyha minden konyhai hívő és az egészséges életmód. A készülék fel van szerelve pengék készült rendkívül tartós, rozsdamentes acél és amellett, hogy a klasszikus élelmiszer biztonságosan és tört jég.

Blender is szolgál végrehajtó citrusprés. Hogy hála egy pár sürgető tüskék ígér maximális facsart gyümölcslé, így elkészítésekor egészséges és friss gyümölcs a fogyasztott mennyiség citrus észrevehetően menteni. Hogy biztosítsa a stabilitást a keverő van felszerelve csúszásmentes lábak, tömörség majd tárolóhelyet biztosít a kábeleket. A készülék könnyen tisztítható és könnyen karbantartható. 

További információk:

Jellemzők:
A kötet üvegedények: 1,7 l
Sebesség: 2
impulzus kapcsoló
Sapka mérőpohár

Citrusprés:
Kapacitás: 800 ml
Két méretben kapható: kicsi a citrom és a mandarin, narancs és grépfrút nagy

Paraméterek

Tulajdonságok

Alkalmas Jégtörésre
Kód:  JATMS002
Termékszám:  SV516
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05