Oldal frissítése

Jata FR278

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Jata FR278

Gyakorlatilag, hanem stílus en olajsütő fehér kabátot tartalmazza kapacitása akár 2,5 liter olaj, ami azt jelenti, sütés és nagyobb mennyiségű étel. Hibamentes működés biztosít áramot 2000 W és termosztát fény a forgalom. Sütés közben étel közben néz az átlátszó fedél, mely szintén állandó szűrőt.

Előny olajsütő Jata FR278 hűvös alatti zóna a spirál, ami a nepřepalují maradványait aljára zuhant.Olajsütő gondol biztonságát, és ezzel el van látva egy biztonsági termosztát és a falakat sütés közben hideg, így nem égnek. Elkészítése után a sütő könnyen eltávolítható, és tegye mosogatógépbe. 


Műszaki adatok:

Műszaki adatok:
Kapacitás 2,5 liter
Fogyasztás: 900 W

Jellemzők:
Állandó szűrő és megjelenítő ablak a fedél
Cool Zone alatt spirál
Termosztát és biztonsági termosztáttal

méretek:
32 × 21 × 30 cm

Paraméterek

Kód:  JATFR001
Termékszám:  FR278

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10