Oldal frissítése

Jata BT790

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Jata BT790

A tested majdnem minden évszakban lesz szükség egy jó adag vitaminokat és ásványi anyagokat. Élvezheti azt, köszönhetően a kiváló zöldség vagy gyümölcs koktélok namixovaných asztali keverő származó Jata. Azonban ez a készülék nem csak a felkészülés kiváló italokat, az alkalmazás biztosan megtalálja sok egyéb konyhai feladatokat.

legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű és tiszta design
  • Horgonyozva a felület a tábla
  • könnyű kezelhetőség
  • A ötféle sebességgel
  • Integrált pulzusgomb
  • Méretek: 175 x 370 x 190 mm

Bizonyossággal szakács

Mixer felruházott atipikus téren elkötelezett az épület felépítésére. Az alsó rész a csontváz egy fehér Állócsapágy protiskluzovýma láb. Hála a tökéletesen tartja a helyén akkor is, ha a munka nagyon stabil. A felső rész átlátszó csésze egy térfogata 1,5 liter. A készülék zárt fedéllel egy lyuk adagolására.

A teljes szöveg a 800 W és a választás az öt + impulzus beállítás a készülék válik valódi konyha ragadozó. A készülék, köszönhetően a teljesítmény kapcsán šestiramenným késsel lehet készíteni egy tökéletes turmixot, ízletes zöldség koktélok vagy tört jeget.

Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 800 W

Tulajdonságok

Alkalmas Smoothiehoz, Jégtörésre
Kód:  JATMS003
Termékszám:  BT790
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20