Oldal frissítése

JAR Grill Lemon 1,35 l

4,9 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JAR Grill Lemon 1,35 l

 

Folyékony edények Jar

Mosogatógép A JAR Grill Lemon 1 350 ml kézi mosogatószer. Erős tisztító hatása és kiváló zsírtalanító képessége jellemzi. NAz edények hatékonyan eltávolítják a zsírt és a szennyeződéseket, és fényesek és tökéletesen zsírtalanítják. Folyékony szer, friss citrom illattalgyengéd és szelíd a bőrére. A vastag összetétele gazdag habot képez, amely minden zsírral vonzódik, és hatékonyan eltávolítja azt minden helyről.A terméket dermatológiailag tesztelték.
JAR Gril Lemon

Csodálatos fényt hagy

Csodálatos fényt hagy

Mosogatógép JAR Grill Lemon   eltávolítja a zsírt, a szennyeződést és biztosítja, hogy az edények minden tisztítás után megtisztuljanak .

Vegye ki a kemény ételmaradékot is

Mosás közben kis mennyiségű tisztítószert öntsön szivacsra vagy edényre. Az öblítés után öblítse le.Hígítsa a folyékony mosószert az edények mennyiségének, a szennyeződés típusának vagy szintjének megfelelően.


Ellenőrizze a Jar Jar Platinum Plus kapszulákat is

A Jar Plainum Plus-nak köszönhetően főzheti, amit akar. Bízhatsz a Jar Platinum-onez is tisztítja a legbiztonságosabb élelmiszermaradékot .
A Jar Platinum Plus kupakok eltávolítják az ellenálló élelmiszermaradványokat, mint például a tészta, a rizs, a tojás és a hús.A folyékony komponensek egyedülálló tisztítóhatásainak köszönhetően könnyen eltávolíthatják a zsírt és az olajat, így a mosott edények meglepően tisztaak. Mi több, a Jar Platinum is segít eltávolítani a mosogatógép rejtett részeit tartalmazó zsírt.


Összetétel:

5-15% anionos felületaktív anyagok, <5% nemionos felületaktív anyagok, metil-izotiazolinon, fenoxi-etanol, hexil-cinnamális parfümök, Linalool

Kód:  CIS314
Termékszám:  8001090900463
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20