Oldal frissítése

JANZEN Luxury Moments Black 700ml

24 490 Ft

JANZEN Luxury Moments Black 700ml

Lepd meg szeretteidet vagy barátaidat, vagy tedd boldoggá magad a Janzen Luxury Moments Black kozmetikai ajándékcsomaggal. Illatpálcikákat, illatgyertyát, szappant és testápolót tartalmaz. A készlet nemcsak a bőrödet, hanem az egész otthonodat illatosítja. A friss, mégis meleg illat egyensúlyt teremt a férfias és a nőies, a könnyed és az intenzív között. A Black illat nem más, mint a bergamott, a csípős fűszerek, a trópusi fakéreg és a tonkabab kellemes kombinációja. A Janzen Luxury Moments Black kozmetikai ajándékcsomag nagyszerű ajándék bármilyen alkalomra.

A Janzen Luxury Moments Black kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A Janzen Luxury Momens Black ajándék kozmetikai készlet boldoggá tesz Téged vagy szeretteidet
  • Illatpálcikákat, illatgyertyát, szappant és testápolót tartalmaz
  • Friss, mégis meleg illat
  • A bergamott, a csípős fűszerek, a trópusi fakéreg és a tonkabab fantasztikus kombinációja
  • A Janzen kozmetikai ajándékkészlet nagyszerű ajándék minden alkalomra

Csomag tartalma:
Illatpálcika 200 ml
Illatgyertya 280 g
Szappan 250 ml
Dove Essential Care testápoló 250 ml

Összetétel

Illatpálcikák - Tetrametil-acetiloktahidronaftalinok
Kéziszappan - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Peg-4 rapszedamid, Parfum, Phenoxyethanol, Maris Sal, Coumarin, Ethylhexylglycerin, Linalool, Citric Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Octadecyl Di-T-Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamate.
Testápoló - Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Hidrogénezett poliizobutén, Repceolaj, Glyceryl Stearate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Parfum, Butyrospermum Parkii Butter, Phenoxyethanol, Poligliceril-6 palmitát/szukcinát, Cetearyl Alcohol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Coumarin, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citric Acid.

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 4 db
Csomag tartalma Szappan, Gyertya, Testápoló, Illatpálcák

Űrtartalom

Űrtartalom 700 ml
Kód:  KSTE3238
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8717612944227

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10