Oldal frissítése

Jackery Explorer 240

4,7 16 értékelés
89 990 Ft

Jackery Explorer 240

Legyen elég energiád útközben minden eszközödhöz

Az elektromos eszközökkel teli modern időkben a töltőállomást mindenütt ki tudod használni, ahol éppen nincs hozzáférésed áramforráshoz. Az utazás, a kempingezés és a kirándulások sokkal kényelmesebbek lesznek a Jackery Explorer 240 töltőállomással. Ugyanis elegendő bemenettel rendelkezik az eszközeid számára, és ami még fontosabb, nagy - 67 000 mAh-ás - kapacitással rendelkezik. A Jackery Explorer 240 egyszerre több eszközt is képes tölteni, és közben magát is töltheted (konnektorból, az autó szivargyújtójáról, napelemről). A töltőállomás védett a túlmelegedés, a túltöltés, a túlfeszültség és a rövidzárlat ellen.

Jackery Explorer 240

A Jackery Explorer 240, 67 000 mAh töltőállomás fő jellemzői

  • Nagy teljesítményű töltőállomás
  • Li-Ion akkumulátor 67 000 mAh kapacitással
  • A Jackery Explorer 240-et az autó szivargyújtójáról vagy napelem segítségével is fel lehet tölteni (külön kell megvásárolni)
  • Az aljzatból 8 óra alatt elérheted a teljes feltöltést
  • Védelem a készülékeid túlmelegedése, túlfeszültsége, rövidzárlata és felesleges túltöltése ellen
  • A Jackery töltőállomás alacsony tömegével és kompakt méreteivel szerez örömet
  • Ideális megoldás utazásokra, kempingezésre és kirándulásokra a civilizáción kívülre
  • 2× USB, 1× klasszikus csatlakozó, 1× 12 V-os gyújtás
  • A Jackery töltőállomás legfeljebb 200 watt teljesítményű készülékeket képes feltölteni/működtetni
Jackery Explorer 240

A töltőállomás praktikus LCD kijelzővel rendelkezik

A Jackery Explorer 240 töltőállomás érdekes előnye az LCD kijelző, amely információt nyújt az aktuális kapacitásról és teljesítményről kívül és belül. Az állomás házába vészlámpa van beépítve. A csomag tartalmaz egy csatlakozót az elektromos aljzatokhoz és egy adaptert az autó szivargyújtójáról történő töltéshez.


A Jackery Explorer 240 töltőállomással minden készülék áramellátását biztosítod, és a civilizáción kívül is élvezheted a kényelmet

Ha kirándulást vagy nyaralást tervezel a természetbe, akkor kétségtelenül kihasználod a nagy kapacitású töltőállomást, amely minden eszközödet feltölti és kényelmet nyújt az utazáson. A Jackery Explorer 240 tömege 3 kilogramm és kompakt méretekkel rendelkezik, így bárhol könnyen tárolható (akár egy hátizsákban is). Az állomás tetején praktikus fogantyú található a problémamentes hordozáshoz. A Jackery Explorer 240 töltőállomást vezetés közben is töltheted a szivargyújtóról (12 V). A töltőállomás legfeljebb 200 watt teljesítményű készülékeket tud feltölteni/működtetni.

Jackery Explorer 240

A töltőállomást kerti partikon vagy a nyaralóban is használhatod

Nemcsak akkor érdemes töltőállomást vásárolnod, ha hosszabb nyaralásra indulsz a megtelt üdülőhelyeken kívülre. Szabadtéri ünnepségekre vagy a hétvégi házadba is beszerezheted energiaforrásnak a Jackery Explorer 240-et. Ugyanis  200 wattos teljesítményig feltöltheted az összes eszközt. Például egy laptopot (50 W) körülbelül négyszer tölthetsz fel teljesen, egy átlagos okostelefont pedig több mint 24-szer.

Jackery Explorer 240

Ha kell, többféle módon feltöltheted a Jackery Explorer 240 töltőállomást

Ha fel kell töltened a Jackery töltőállomást, akkor ezt megteheted egy szokásos aljzaton (kb. 8 óra) vagy az autó szivargyújtóján keresztül. A csatlakozót a szivargyújtóhoz a csomagban találod. A töltőállomás napelemekkel is feltölthető. Használhatod például a Jackery SolarSaga 100 W-t.

Jackery Explorer 240

Paraméterek

Bemenetek & kimenetek

Bemenetek DC Jack
Kimenetek 230 V-os aljzat, 12 V aljzat (CL), USB-A
230 V-os aljzatok száma 1 ×
12 V (CL) aljzatok száma 1 ×
USB portok száma 2 ×

Akkumulátor

Kapacitás 240 Wh
Típus Li-Ion

Töltés

Max. teljesítmény 200 W
Töltési idő hálózatból 8 óra
Kimeneti feszültség 230 V
Kimeneti áramerősség 10 A

Tulajdonságok

Tulajdonságok Töltés napelemmel, LCD kijelző, Túlfeszültség elleni védelem, Olvadóbiztosíték

Méret

Magasság 23 cm
Szélesség 20 cm
Mélység 13,8 cm

Tömeg

Tömeg 3 000 g
Kód:  ILICa03
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  JAC-E240DE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10