Oldal frissítése

Jackery Explorer 1000

5 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
311 490 Ft

Jackery Explorer 1000

Legyen elég energiád útközben minden eszközödhöz

Az elektromos eszközökkel teli modern időkben a töltőállomást mindenütt ki tudod használni, ahol éppen nincs hozzáférésed áramforráshoz. Az utazás, a kempingezés és a kirándulások sokkal kényelmesebbek lesznek a Jackery Explorer 1000 töltőállomással. Ugyanis számos bemenettel rendelkezik az eszközeid számára, és ami még fontosabb, óriási - 200 000 mAh-ás - kapacitást kínál. A Jackery Explorer 1000 egyszerre több eszközt is képes tölteni, és közben magát is töltheted (konnektorból, az autó szivargyújtójáról, napelemről).

Jackery Explorer 1000 töltő állomás

A Jackery Explorer 1000, 200 000 mAh töltőállomás fő jellemzői

  • Rendkívül nagy teljesítményű töltőállomás
  • Li-Ion akkumulátor 200 000 mAh kapacitással
  • A Jackery Explorer 1000-et az autó szivargyújtójáról vagy napelem segítségével is fel lehet tölteni (külön kell megvásárolni)
  • Az aljzatról 7 óra alatt, a gépkocsi aljzatáról pedig 13-14 óra alatt érheted el a teljes feltöltést
  • Védelem a készülékeid túlmelegedése, túlfeszültsége, rövidzárlata és felesleges túltöltése ellen
  • A Jackery töltőállomás alacsony tömegével és kompakt méreteivel szerez örömet
  • Ideális megoldás utazásokra, kempingezésre és kirándulásokra a civilizáción kívülre
  • 2× váltóáram (klasszikus 220 V-os aljzat), 2× USB-C, 1× USB-A, 1× USB-A Quick Charge 3.0, 1× 12 V-os autó szivargyújtó (egyenáram)
  • Egy hatékony LED-es zseblámpát is tartalmaz

A Jackery Explorer 1000 töltőállomással minden készülék áramellátását biztosítod, és a civilizáción kívül is élvezheted a kényelmet

Ha kirándulást vagy nyaralást tervezel a természetbe, akkor kétségtelenül kihasználod a nagy kapacitású töltőállomást, amely minden eszközödet feltölti és kényelmet nyújt az utazáson. A Jackery Explorer 1000 tömege 11 kilogramm és kompakt méretekkel rendelkezik, így gond nélkül beteheted az autód csomagtartójába. Az állomás tetején praktikus fogantyú található a problémamentes hordozáshoz. A Jackery Explorer 1000 töltőállomást vezetés közben is töltheted a szivargyújtóról (12 V), miközben így 13-14 óra alatt töltheted fel teljesen.

Jackery Explorer 1000 töltő állomás

A töltőállomást kerti partikon vagy a nyaralóban is használhatod

Nemcsak akkor érdemes töltőállomást vásárolnod, ha hosszabb nyaralásra indulsz a megtelt üdülőhelyeken kívülre. Szabadtéri ünnepségekre vagy a hétvégi házadba is beszerezheted energiaforrásnak a Jackery Explorer 1000-et. Ugyanis turmixgépeket, jégdarálókat, televíziókat, hordozható sütőket, hangszórókat, projektorokat - szinte bármit működtethetsz vele, ami csak az eszedbe jut. Például egy laptopot (50 W) körülbelül 12-szer tölthetsz fel teljesen, egy átlagos okostelefont pedig több mint 100-szor.

Jackery Explorer 1000 töltő állomás

Ha kell, többféle módon feltöltheted a Jackery Explorer 1000 töltőállomást

Ha fel kell töltened a Jackery töltőállomást, akkor ezt megteheted egy szokásos aljzaton (kb. 7 óra) vagy az autó szivargyújtóján keresztül. A csatlakozót a szivargyújtóhoz a csomagban találod. A töltőállomás napelemekkel is feltölthető. Éppen ennél a lehetőségnél fogod értékelni az MPPT szabályozót, amelynek köszönhetően a Jackery Explorer 1000 30 %-kal nagyobb teljesítményt ér el napelemekről történő töltéskor (a hagyományos töltőállomásokhoz képest). Például a Jackery SolarSaga 100 W napelem használatakor 17órán belül feltöltheted az állomást, de két napelem használata 8 órára csökkenti az időt.

Jackery Explorer 1000 töltő állomás

Paraméterek

Bemenetek & kimenetek

Bemenetek DC Jack
Kimenetek 230 V-os aljzat, 12 V aljzat (CL), USB-A (QC), USB-A, USB-C
230 V-os aljzatok száma 2 ×
12 V (CL) aljzatok száma 1 ×
USB portok száma 4 ×

Akkumulátor

Kapacitás 1 002 Wh
Típus Li-Ion

Töltés

Max. teljesítmény 1 000 W
Töltőteljesítmény napelemből 100 W
Töltési idő hálózatból 7 óra
Kimeneti feszültség 230 V
Kimeneti áramerősség 10 A

Tulajdonságok

Tulajdonságok Töltés napelemmel, Elemlámpa, Túlfeszültség elleni védelem, Olvadóbiztosíték
Csomag tartalma AC töltőkábel, DC töltőkábel (autóhoz)

Méret

Magasság 23,3 cm
Szélesség 33,3 cm
Mélység 28,3 cm

Tömeg

Tömeg 10 000 g
Kód:  ILICa02
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  JAC-E1000DE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10