Oldal frissítése

Jabra Speak 410 PC-hez

4,6 31 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Jabra Speak 410 PC-hez

Kompakt és jól felszerelt hangszóró-mikrofon a konferenciahívások könnyű lebonyolítására. A könnyűszerkezetes kialakításnak és a beépített kábelnek köszönhetően egyszerűen szállítható és könnyen csatlakoztatható. PC technológia visszhangszűréssel és High Definition Voice-szal (HD hang), amely lehetővé teszi, hogy szélesebb frekvenciatartományban halljon hívás közben. A HD Voice technológia biztosítja, hogy az interjúk olyan tiszták legyenek, hogy már-már úgy érezze, mintha egy szobában lenne az emberekkel, akikkel beszél. Ezen kívül a 360 fokos többirányú mikrofon lehetővé teszi a több, mint négy előfizetővel történő hívásokat. A kiváló hangminőség mellett, a Jabra SPEAK 410 könnyen kezelhető a válasz, vége, hangerőszabályzó és némítás gombok segítségével. 
Egyszerűen csatlakoztassa a számítógép USB-portjához és készen áll arra, hogy fogadjon, vagy azonnali hívásokat kezdeményezzen az irodában, otthon vagy bárhol közöttünk. A Skype minősítés garantálja a kiváló hangminőséget és a könnyebb használatot, amelyért a Skype híres.
Műszaki adatok:
Jellemzők:Skype tanúsítványHD hang a magas minőségű kommunikáció érdekébenVálasz / vége gombok, hangerőszabályzó és némításKompatibilis Microsoft Windows Communicator-rel és a Microsoft Lync-kelKompatibilis a Mac OS-szel és a legtöbb új VoIP telefonnalTáskával
Támogatás:
Cisco telefonok 89XX és 99XX sorozat
Windows XP / Vista (32-bit, 64-bit) / 7 (32-bit, 64-bit)
Csatlakozók:
1x USB
1x fülhallgató
Igazolások:
Skype
CICS
Avaya

Paraméterek

Méret

Szélesség 120 mm
Magasság 33 mm

Mikrofon tulajdonságai

Működési elv Elektret
Irányjellemző Gömb
Mikrofon típusa Konferencia
Min. frekvencia 150 Hz
Max. frekvencia 6 500 Hz

Csatlakozás

Csatlakozás USB
Kábelhosszúság 0,9 m

Tömeg

Tömeg 180,3 g
Kód:  JQ445r
Termékszám:  100-43000000-40

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20