Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Jabra Evolve 80 MS Stereo USB-A

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 113 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 110 570 Ft/db

Jabra Evolve 80 MS Stereo USB-A


A Jabra Evolve 80 MS Stereo a csúcsminőségű profi sztereó fülhallgató. Elsősorban azok számára készült, akiknek kiváló hangminőségű internetes kommunikációra van szükségük a mindennapi munkájukhoz. A Jabra ezért fokozottan ügyel arra, hogy minden egyes terméke a lehető legjobb anyagokból készüljön, hogy kiváló legyen a hangminőségük, és sok olyan megoldást nyújtsanak, amely új szintre emeli a kommunikációt. Hatékonyan kiiktatja a zajt és egyéb zavaró tényezőket, s így a felhasználó arra tud összpontosítani, ami igazán fontos: teljes figyelmét az épp folyó üzleti tárgyalásnak vagy személyes beszélgetésnek tudja szentelni.


Luxusní mikrofon s eliminací hluku
 

Partner a hatékony beszélgetéshez

A fejlett technológiai megoldásokat kínáló  Jabra Evolve 80 modell jobb digitális jelfeldolgozást kíván nyújtani a felhasználónak: erre szolgál a hangtovábbításra optimalizált, műbőr fülpárnás hangszóró. A büszkesége azonban egyértelműen a  mikrofon zajszűrő, amely hatékonyan kiküszöböli a VOIP alkalmazások vagy maga a jel által okozott zajt. Ennek köszönhetően az alkalmazottak képesek teljesen arra összpontosítani, ami a feladatuk: az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel való kommunikálásra. A mikrofon karjának köszönhetően mindenki a maga igényeihez tudja igazítani az eszközt, ami tovább fokozza a munka hatékonyságát.

Zbavte se všech nežádoucích vlivů
 

Zajcsökkentés magas fokon

Most már nem szükséges elviselni a zajos környezet tolakodó hatásait. A speciálisan kialakított műbőr fülpárnák kiszűrik a nem kívánt magas frekvenciájú hangokat, míg az aktív zajszűrő gomb megnyomása egyszer s mindenkorra kiiktatja a környezet által okozott alacsony frekvenciás zajt. Az eszköz érdekes tulajdonsága a "hallgatás" funkció: ezt használva a felhasználó  a fejhallgató eltávolítása nélkül is képes figyelni a környezetből érkező zajokra. Ha erre van szükség, elegendő megnyomnia e funkció gombját, és máris meg tudja beszélni kollégáival a következő lépést.

Koncentráltság mindenek előtt

Ennek a tökéletes irodai alkalmazhatóságot szem előtt tartó nagyszerű eszköznek van egy speciális, Busy Light jelzése, amely arról tájékoztat másokat, hogy a felhasználónak telefonhívása érkezett, ügyféllel beszélget (vagy más okból nem akarja, hogy zavarják). Kompatibilis a Jabra Intelligent Call Transfer-rel (JICT). Így a felhasználó könnyen átirányíthatja Skype hívásait az okostelefonjára egy 3,5 mm-es jack csatlakozó segítségével, hogy folytassa a beszélgetést. Akkor ideális ez a lehetőség, ha gyorsan kell helyet változtatni. Ilyenkor a Jabra Direct a UC- és az IP telefonokkal való kompatibilitásának köszönhetően tudja kezelni a hívást, így az asztaltól távol sem kell megszakítani a beszélgetést.

Speciální indikátor činnosti uživatele
 

A rugalmasság jegyében

A Jabra Evolve 80 MS Stereo készülék nemcsak prémium hangminőséget nyújt, hanem egyszerű hozzáférést is biztosít a leggyakrabban használt funkciókhoz, pl. a hangerőszabályozáshoz és minden eszköz elnémításhoz. Ráadásul ezzel az eszközzel a felhasználó közvetlenül fogadhatja és be is fejezheti a beszélgetéseket, ami növeli a rugalmasságát és a hatékonyságát a munka során: mivel nem kell technikai problémákkal foglalkoznia, ezért jobban tud koncentrálni a beszélgetés tartalmára. A 3,5mm-es csatlakozónak köszönhetően más eszközök - okos telefon vagy táblagép - is csatlakoztathatók a fejbeszélőhöz, ami tovább fokozza a rugalmasságot.

Ovládání na dosah ruky
 
Certifikováno pro byznys
 

A Microsoft Lynchez optimalizált

A Jabra Stereo MS 80 teljesen optimalizálva van a Microsoft Lync programjához, ami miatt gyerekjáték a használata egy tapasztalt rendszergazdra számára. Ebben a professzionális szegmentumban már természetesen teljes értékű üzeti  Skype támogatás is van, így egyszerűen lehet hívni bárkit, akár mobiltelefonról, akár onlinne felületről. A Plug & Play magától értetődő technológia, így a készülék azonnal teljes értékű működésre kész.

Fontosabb termékjellemzők

  • Szóbeli kommunikációra optimalizált
  • Hi-fi/szélessávú hangszórók a valósághű hangvisszaadásért
  • Digitális audio jelfeldolgozás (DSP)
  • Kényelmesen illeszkedő műbőr fülpárnák
  • Könnyen csatlakoztatható USB-hez
  • A 3,5mm-es jack csatlakozó rugalmasságot biztosít
  • Praktikus vezérlőegység a hívás fogadására és a hangerő szabályozására
  • Microsoft Lync és a Skype for Business tanúsítvény a munka megkönnyítésére
  • Zajcsökkentő mikrofon: a felhasználó koncentrálhat magára a hívásra
  • A PeakStop funkció kiegyenlíti az egyes hangforrások hangerejében  mutatkozó különbségeket

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa 3,5 mm Jack, USB Type-A
Kábel hossza 1,2 m
Kábelvezetés Egyoldalú

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
Zajcsökkentés Aktív (ANC)
További tulajdonságok Tok a csomagban, Cserélhető fülpárnák
Tanúsítvány MS Skype

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 70 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Összecsukható
Funkciók Zajkioltó, Mikrofon némítása

Akkumulátor

Akkumulátor töltése USB-A

Tömeg

Tömeg 646 g

Platform

Platform PC

Háttérvilágítás

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma 2 (stereo)
Kód:  JAB7500b1a
Termékszám:  7899-823-109
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15