Oldal frissítése

J5CREATE JUT325 Monitor állvány - 3-portos, USB 3.0 HUB

J5CREATE JUT325 Monitor állvány - 3-portos, USB 3.0 HUB

A J5create piacra dobott új terméke a JUT325 monitor állvány, mely elegáns, praktikus és modern eszköz, amely amellett, hogy egészségesebb helyzetet biztosít a szemnek és a nyaknak a monitor használata közben, az Ön munkáját is könnyebbé teszi. A monitorállványt három USB 3.0 port teszi teljessé, így a telefon és más médiaeszközök csatlakoztatása rendkívül egyszerű. A JUT325 monitor állvány anyaga edzett üveg mely két alumínium állványon kapott helyet. Másik nagy előnye, hogy kompatibilis az összes operációs rendszerrel, mint MacOS, Windows, Linux és Chrome.

A JUT325 monitor állvány főbb jellemzői 

  • Kiemelkedő minőségű dizájnja edzett üveg és csiszolt alumínium ötvözete
  • Akár 3 db USB 3.0 készülék csatlakoztatható hozzá
  • Teherbírás 20 kg-ig
  • Az állvány kompatibilis a legtöbb jelenlegi operációs rendszerrel
  • A J5create JUT325 monitor állvány méretei: 508 × 219 × 75 mm

Elegáns állvány, amely növeli a belső teret

Ez J5create bázis a legelegánsabb és legeredetibb monitor állványok közé tartozik. Az átlátszó edzett üveg és a csiszolt alumínium kombinációja tökéletesen kiegészíti a hálószoba, az iroda vagy a nappali berendezését. A bázis elég széles ahhoz, hogy a monitor mellett tarthassa például okostelefonját vagy kisebb fülhallgatóját.

Paraméterek

Szín

Szín Ezüst

Típus

Típus Szabadonálló
Konstrukció Fix

Tulajdonságok

Max. terhelhetőség 20 kg

Felszerelés

Felszereltség USB 3.0 hub
Kód:  CRE208a
Termékszám:  JUT325
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05