Oldal frissítése

J5 Create JUP50

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

J5 Create JUP50

A J5 Create töltőállomás intelligens felismerő technológiájának köszönhetően önállóan kezeli minden csatlakoztatott eszözét. Úgy állítja be az áram kibocsátást, hogy a csatlakoztatott készülék biztonságosan, de a lehető leggyorsabban töltődjön fel. Minden USB port maximális áram átvezetése 2.4A, így a manapság kapható legmodernebb tableteket, vagy okostelefonokat is képes a lehető leggyorsabban feltölteni.

 

Legfontosabb jellemzői

  • A töltőállomás egyszerre 5 USB-n keresztül csatlakoztatott eszköz töltésére alkalmas
  • Intelligens azonosítás az egyes portok számára
  • Minden USB port maximálisan 2.4A-s (max. 40 W = 8 A × 5 V)
  • Mindne helyzetben a legelső szempont a biztonságos működés

Egy erőmű, kockázat nélkül

Az erősen design-központű töltőállomás kialakítása során elsődleges szempont volt, hogy az Ön és családja biztonsága 100%-osan garantálható legyen. Így az eszköz túlterhelés, túlfeszültség, magas hőmérséklet és rövidzárlat ellen is védett. Utolsó mentsvárként pedig az eszköz maga is tűzálló anyagból készült.

 

 
Kód:  CRE207b
Termékszám:  JUP50

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15