Oldal frissítése

ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EdT Set 150 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EdT Set 150 ml

A tisztaság, a frissesség és a nőiesség egyesül az ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EdT Set illatában. A készletben a parfüm mellett egy testápolót és egy tusfürdőt is találsz. Az ISSEY MIYAKE L'eau D'issey mámorító illatának feje a lótuszvilág és a rózsa illatával bűvöli el az érzékeket. A szívben virágok és liliomok lüktetnek. Az ISSEY MIYAKE L'eau D'issey Eau de Toilette erőteljes hármasát a fás akkordokkal rendelkező alap zárja. Varázsold el érzékeid az ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EdT Set készletével, amely virágos-vizes illatjegyeket tartalmaz.

Az ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EdT Set ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Az ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EdT Set csomagban parfüm, tusfürdő és testápoló található
  • Az illat a frissesség és a tisztaság esszenciáját adja
  • Az ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EdT Set virágos és vizes jegyeket tartalmaz
  • Eau de Toilette, amely tökéletes tavaszra és nyárra
  • Frissességének köszönhetően különösen mindennapi viseletre fogod alkalmazni

Illatösszetétel:
Fej: lótusz, rózsa
Szív: virágok, liliomok
Alap: fás jegyek

A készlet tartalma:
ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EdT, 50 ml
ISSEY MIYAKE L'eau D'issey testápoló, 50 ml
ISSEY MIYAKE L'eau D'issey tusfürdő, 50 ml

Összetétel

Eau de Toilette: Alkohol, Illat, Víz, Linalool, Citronellol, Eugenol, Benzofenon-3, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Geraniol, Limonene, Bht, Hydroxycitronellal, Farnesol, Benzyl Benzoate, Citral, Hidroxi-izohexil-3-cikloehexén-karboxaldehid, Ánizs Alkohol, Benzil-alkohol. 
Testápoló: Aqua (Water), Butylene Glycol, Cetearyl izononanoát, Dimetikon, Glicerin, Parfüm (Fragrance), Xylitol, Gliceril-sztearát, Peg-100-sztearát, Pentaerythrityl-tetraetilhexanoát, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Fenil-trimetikon, Cetearil-alkohol, Hidroxietil-akrilát/nátrium-akrilil-dimetil-taurát kopolimer, Phenoxyethanol, Isohexadecane, Benzyl Salicylate Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Disodium Edta, Poliszorbát 60, Hydroxycitronellal, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citronellol, Nátrium-hidroxid, Szorbitán izosztearát, Geraniol, Eugenol, BHT.
Tusfürdő gél: Aqua (Water), Nátrium-lauril-szulfát, Glicerin, Parfüm (Fragrance), Cocamide Dea, Cocamidopropyl Betaine, Akrilátok/Palmetyh-25 akrilát kopolimer, Ppg-26-Buteth-26, Xylitol, Nátrium-lauroil-szarkozinát, Peg-200 hidrogénezett gliceril-palmát, Peg-40 hidrogénezett ricinusolaj, Nátrium benzoát, Lauril-alkohol, Sztirol / akrilát kopolimer, Butylene Glycol, Coco-Glucoside, Potassium Hydroxide, Peg-7 gliceril-kokoát, Butil-fenil-metil-propional, Gliceril-laurát, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glyceryl Oleate, Tocopheryl Acetate, Disodium Edta, Methylparaben, Propylene Glycol, Cironellol, Polyuaternium, Polikvaténium-7, Citromsav, Hidrolizált Viola Tricolor kivonat, Nátrium-lauril-szulfát, Tokoferol, Hidrogénezett pálma gliceridek, Propilparaben.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Származási hely Japán
Kód:  KPFC3535
Termékszám:  3423478975354

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15