Oldal frissítése

iSmartAlarm SPOT kamera

3,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

iSmartAlarm SPOT kamera

Az iSmartAlarm Spot biztonsági kamerát az innovatív funkciói és a rendhagyó kiszerelése a vezető biztonsági rendszerek közé emeli. Ezzel a biztonsági kamerával HD felbontásban nézheti a felvételt a világ bármely pontjáról, valamint távolról beszélhet a kamera közelében tartózkodókkal. A funkciók között megtalálja a folyamatos valós idejű feljátszást, amelyet a készülék több hétig is képes tárolni, valamint a time-lapse funkciót, amelynek segítségével könnyedén visszanézheti a feljátszott felvételeket pár másodpercbe sűrítve. A készülék azonnal jelzi Önnek, ha gyanús mozgást vagy zajt észlel, szintén figyelmeztet, ha a füstérzékelő vagy a szén-monoxid-érzékelő jelez. 

Legfontosabb jellemzők

  • HD felbontású felvétel
  • A kamera látószöge 130°
  • Éjszakai mód infravörös megvilágítás segítségével
  • Beépített mikrofon és hangszóró a kétirányú hangátvitelhez
  • A mozgás- és hangérzékelő érzékenysége állítható
  • A time-lapse funkció alapértelmezett

Saját kezűleg felszerelhető

A kamera rugalmas alja mágnessel van bevonva, amely egyszerűvé teszi a felszerelését. A kamerához tartozik egy fémváz, amely a csomag része. Ezt felcsavarozhatja pl. a falra vagy a polcra, majd erre ráillesztheti a kamerát. Ha van egyéb fémes felület a helyiségben, melyet a kamerával szeretne megfigyelni, akkor a fémvázat nem szükséges felszerelni. Előnye, hogy nem feltűnő, és könnyen elhelyezhető úgy, hogy észrevétlen maradjon a betolakodók számára. Az iSmartAlarm Spot kamerát használhatja külön, vagy az iSmartAlarm rendszer részeként is.

A sikeres felszerelés után a kamera üzembe helyezése a következő lépés, amely az 1,83 méter hosszú tápkábel segítségével történik. A megfelelő működéshez továbbá szükség van még olyan WiFi hálózatra, amelynek feltöltési sebessége legalább 1 Mbps, illetve az ingyenes iSmartAlarm mobilalkalmazásra, amely iOS vagy Android típusú mobilkészülékekre telepíthető. Az alkalmazás segítségével a kamera összes beállítása elérhető, továbbá kialakíthatja az iSmartAlarm biztonsági rendszert, valamint hozzáadhat további felhasználókat. A telepítés mindössze 3 percet vesz igénybe.

Kiváló képminőség

Bizonyára a kép minősége is fontos tényező az Ön számára. Ha a kamera megfelelően van elhelyezve, akkor a széles, 130°-os látómezejének köszönhetően biztosítja a helyiség nagy részének a beláthatóságát. A WiFi hálózat segítségével valós idejű élőképet közvetít minimális késési idővel 1280 × 720 képpontos felbontásban, amelyet bárhol megnézhet, bármilyen eszközről. Lassú kapcsolódási sebesség esetén a kamera felbontása átállítható a kisebb 600 képpontra, vagy a még kisebb 240 képpontra.

További funkció a négyszeres zoom, melynek a segítségével a helyiség távolabbi pontjaira is ráközelíthet. Alapértelmezett funkció az éjszakai mód, amelynél a megvilágítás infravörös diódák segítségével történik. Az éjszakai módban a kamera látótávolsága 9 méter. A biztonság első számú szempont, minden adatátvitel titkosított, és a cloud szolgáltatón keresztül történik. Nem kell tehát attól tartania, hogy valaki visszaél a felvételekkel vagy az élőképpel. 

Mindent szemmel tarthat

A beépített mozgásérzékelő, amelynek érzékelési távolsága 6 méter, a hangérzékelővel együtt gondoskodik az otthona biztonságáról. Az érzékelők érzékenysége három fokozatban állítható be - így elkerülheti a téves riasztásokat, amelyeket a házi kedvencek okozhatnak. Ha mozgást vagy zajt érzékel az érzékelő, automatikusan elindul a feljátszás, ezzel egyidejűleg a rendszer értesítést küld az Ön telefonjára. Ön pedig megnézheti a felvételt, és ez alapján felmérheti a helyzetet. Az egyes felvételekből állóképek is készíthetők. A rendszer akkor is értesítést küld az Ön telefonjára, ha olyan hangot érzékel, amelyet tipikusan a füstérzékelő vagy a szén-monoxid-érzékelő ad ki.

Akár 90 napi felvétel

A felvételeket egy microSD-memóriakártya tárolja (nem a csomag tartozéka), amelyet a kamera SD-kártya foglalatába helyezhet be. A memóriakártya mérete legfeljebb 64 GB lehet. Egy ilyen méretű kártyára a felbontás méretétől függően ráfér 10 napi felvétel 720p felbontásban, 30 napi felvétel 600p felbontásban és akár 90 napi felvétel 240p felbontásban. Ha a memóriakártya megtelik, a legrégebbi felvételek automatikusan törlődnek. A felvételek egy perces klipekből állnak, és az egyes mappákban az órák és a napok szerint vannak elrendezve. A felvételeket számítógépen is megnézheti, miután belehelyezte a kártyát a memóriakártya-olvasóba.

Mivel az iSmartAlarm Spot kamera mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik, így további előnye a kétirányú hangátvitel. Ennek köszönhetően könnyedén tarthatja a kapcsolatot a családtagjaival vagy a házi kedvenceivel, ha épp máshol tartózkodik.

 

A doboz tartalma:

  • 1 x Spot
  • 1 x Hálózati adapter
  • 1 x USB tápkábel
  • 1 x visszaállító tű
  • Tiplik és csavarok a felszereléshez (4 + 4)
  • Falra szerelhető fémtalp

További információk:
WiFi:
802.11 b / g / n 2.4 GHz
Digitális zoom:

Szükséges feltöltési sebesség:
min. 1 Mbps
Portok:
1 x USB A
1 x micro USB
Áramellátás:
5 V (1A)
Üzemi hőfok:
0 ° C és 40 °C-on
Érzékelő:
1/3" CMOS
Maximális páratartalom:
 90% 40 °C-on
Méretek:
50 × 50 × 56 mm
Tápkábel hossza:
1,83 m
Tömeg:
100 g

 

 

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  EAIS010a1
Termékszám:  ISA-ISC5

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20