Oldal frissítése

iSmartAlarm iCamera KEEP

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

iSmartAlarm iCamera KEEP

Az iCamera iSmartAlarm praktikus segédeszköz az ingatlan éjjel-nappal történő szemmel tartásához. Kompakt kialakítása csúcstechnológiás működést rejt, mellyel biztosíthatja otthona állandó és alapos felügyeletét. Ez az eszköz még a legapróbb mozgást, akár egy egeret sem téveszt szem elől. A rendszer lelkét egy kiváló minőségű kamera képezi, mely HD felbontású (1280 × 720) képek és videók rögzítésére képes. Természetesen alacsonyabb felbontást is választhat. Ezt a lehetőséget különösen azok a felhasználók értékelhetik, akik kevésbé gyors internetkapcsolattal rendelkeziek. A készülék hozzávetőlegesen 70 °-os látószöget kínál. Függőlegesen 350 ° -ban, vízszintesen pedig 40 °-ban elforgatható. A kamera infravörös fénnyel működő éjjellátó funkciót is kínál, mely akár 5 méter távolságról is képes videót készíteni az adott objektumról.

Legfontosabb jellemzők

  • WiFi kamera HD felbontással és éjjellátó funkcióval
  • Egyszerű telepítés és üzembe helyezés
  • Automatikusan rögzít 10" videókat és menti a gyártó szerverére
  • iOS (5.0 vagy újabb verziók) vagy Android (4.0 és újabb verziók) operációs rendszerű okostelefonokkal vezérelhető 
  • A kamera betekintési szöge 70 ° (a kamera maximális forgási szöge 350 ° vízszintesen, 40 ° függőlegesen)
  • A hangokat a rendkívül érzékeny beépített mikrofon segítségével detektálja
  • Mozgás - és hangérzékelő fukció, állítható érzékenységgel
  • Rendkívül csendes a működése, még forgás közben is

Hogyan működik mindez?

Ez egy rendkívül egyszerűen megválaszolható kérdés, ugyanis az eszköz használata mindenki számára könnyű. Mindössze egy funkcionális aljzatra van szüksége, illetve az adapter és a WiFi hálózat elérhető közelésgére. Ezután töltse le az ingyenes alkalmazást az okostelefonjára - kompatibilis mind az iOS, mind az Android operációs rendszerrel, majd ezt kösse össze a kamerával az USB kábel segítségével, és végül csatlakoztassa a WiFi hálózathoz. Az egész folyamat nem tart tovább néhány percnél.

  • Megjegyzés: Az iCamera külön csatlakoztatható és használható (a CubeOne központi egység nélkül) vagy használható a már meglévő iSmartAlarm csoport részeként.

A párosítás után már teljes hozzáféréssel rendelkezik, bárhonnan csatlakozik is az internethez. Ennek segítségével egyszerűen változtathatja meg a perspektívát, fényképeket készíthet, válthat az üzemmódok között és így tovább. Legfontosabb előnye az, hogy minden kommunikáció a gyártó szerverén keresztül történik. Ez a beállítás automatikus, és nem kötött további díjakhoz.

Tökéletességre hangolva

A kamera további funkciói mellett integrált hang- és mozgásérzékelővel is rendelkezik. Észleli a területre behatolókat és azonnal értesítést küld az alkalmazáson keresztül. Ebben az esetben a kamera automatikusan rögzít a hang- és videó-felvételt. Ezután a fájl egy FVL felhőalapú tárhelyre kerül, melynek segítségével könnyebben kezelhetővé válik. Ez a funkció kiváló abban az esetben, ha a felvételeket bizonyítékként szeretné felhasználni például a rendőrségen. A szenzor érzékenysége ebben az esetben is beállítható bizonyos szintre, épp, mint ahogyan a felbontás. A normál használat mellett a kamera bébiőrként is funkcionálhat, mely célra gyakran használják.

További információk

A csomag tartalma:
iCamera KEEP
Adapter
Alumínium állvány / tartó
Szerelőkészlet

Videó:
Maximális felbontás: 1280 × 720p (vagy kisebb)
Maximális detektálási távolság: 100 m nyílt terepen
Éjjeli betekintési távolság 5 m-ig, 30 ° -os szögben (0,5 lux esetén)

Hang:
Hangfelvétel egy rendkívül érzékeny mikrofon segítségével, 8 kHz, mono
Mozgásérzékelő és hangérzékelő szenzorok 3 különböző szinten (alacsony / közepes / magas) állítható érzékenységgel ?
Tápegység:
5 V (2 A)

Energiafelhasználás:
9 W működés közben, 2 W készenléti állapotban

Üzemhőmérséklet:
-10 ° C és 50 ° C között

Méret:
58 × 58 × 120 mm

Tömeg:
499 g
 

Kód:  EAIS011
Termékszám:  ISC3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20