Oldal frissítése

Iskolai hátizsák - Škoda

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Iskolai hátizsák - Škoda

Hátizsák az iskolaszerekkel foglalkozó STIL cseh gyártótól. A gyártót a jó minőségű anyagok és kiváló minőségű feldolgozás jellemzi. A diákoknak szánt hátizsák könnyűsúlyú anyagból készült, légáteresztő béléssel.

Legfontosabb jellemzők

  • Jó minőségű könnyű anyagok és gondos kidolgozás
  • Léláteresztő béléssel
  • Ergonomikusan kidolgozott hátrész
  • Praktikus zsebek palackoknak
  • Három rekesz
  • Kisebb, belső zseb a személyes tárgyaidnak
  • Tömege 0,8 kg

Kényelmes viselet

A STIL hátizsákja modern megjelenést biztosít, míg hátrésze ergonomikus kialakított 3D rendszerű, amely könnyű súlyával párosítva garantálja az egész napon át tartó kényelmes viseletet. A táska oldalán praktikus zsebek vannak, amelybe palackjaidat rakhatod. 

Zsebek és rekeszek

A hátizsák 3 rekeszre van osztva, így könnyűvé teszi a különböző dolgok tárolását. Továbbá, az elülső rekeszben található egy kisebb, praktikus rendező zseb, amelybe a kisebb holmijaidat, például a kulcsodat, teheted.

Paraméterek

Méretek: 48 × 34 × 16 cm
Tömeg: 0,8 kg

 
Kód:  HRAkn0758
Termékszám:  8591577044426
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20