Oldal frissítése

iSi Retro Classic 1.0l szóda készítő

4,7 11 értékelés
29 390 Ft

iSi Retro Classic 1.0l szóda készítő

Az Isi Classic 1 liter-es szóda szifonnal nagyon egyszerűen készíthető szóda, gyümölcslé, fröccs vagy más frissítő ital. A stílusos, fonott, retró külső kitűnő minőségű polírozott rozsdamentes acélból készült, amely azokat az időket idézi, amikor még minden háztartásban volt ilyen készülék. A belseje BPA mentes PET palackból készült. A szóda készítő könnyű és törésálló. Használata egyszerű: ahhoz, hogy 1 liter szénsavas italt készítsen, egy 8g széndioxidot tartalmazó iSi szifon bombára van szükség. Nincs szükság áramforrásara vagy elemre a működéséhez.

Legfontosabb jellemzők

  • Szóda és más szénsavas italok könnyű elkészítése
  • Stílusos retro design
  • Kiváló minőségű polírozott rozsdamentes acélból
  • BPA mentes PET palack
  • Eldobható iSi bomba CO2 gázzal
  • Egyszerű kezelhetőség

Sokoldalú alkalmazás

Hagyományos, retro szóda készítő iSi Classic nemcsak otthoni használatra, munkahelyén de egy bárban is megállja a helyét. Pillanatokon belül csillapítja szomját friss szódavízzel, amely tökéletes alkoholos koktélokhoz és üdítőitalokhoz is. A készülék túlfolyásmérővel is felszerelt. A szóda bomba tartó rendkívül praktikus. A szóda szifon nem mosható mosogató gépben.

Paraméterek

Üveg tulajdonságai

Palack anyaga Műanyag
Üveg fogása Beillesztéssel
Palack/palackok űrtartalma 1 l
Palack típusa Fuse

Megjelenés

Szín Szürke
Kód:  ISILS016
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1060

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15