Oldal frissítése

iSi N2O tejszínhab cserepatron 20 db

Kiegészítők a termékhez

iSi N2O tejszínhab cserepatron 20 db

Az iSi habszifon használatával most igazán profi tejszínhabot kaphatsz. Minden patron 1 grammal több gázt tartalmaz. Ennek köszönhetően akár 20%-kal több tejszínhabot készíthetsz, mint a hagyományos eldobható patronok használatával. Több tejszínhabot kapsz, kevesebb anyag felhasználásával. Az ISi tejszínhabbal desszertek, mártások és levesek is készíthetők. A patronok tiszta dinitrogén-oxidot (N2O) tartalmaznak és Belgiumban készülnek, kizárólag élelmiszer célokra szánják. A patronok az iSi, a világ leghíresebb patron és habszifon gyártója készíti Ausztriában. A csomag 42 újrahasznosítható patront tartalmaz.

Az iSi tejszínhab patronok főbb jellemzői

  • A csomag tartalma 20 darab eldobható patron

  • A patronok színe lila

  • A patronok újrahasznosíthatóak

  • N2O (E942) gázzal töltöttek Belgiumban

  • A patronok tartalma 8,4 g N20

  • A patron mérete 66 × 18 mm

  • A patron tömege 29 g

  • A csomag teljes tömege 1260 g

Miért egyedi az iSi patron?

Ez az egyszer használatos habpatronok univerzális rendszere. A patronokat nem ismételt használatra tervezték, nyakuk menetmentes. A patronok 100% -ban újrahasznosíthatóak, kiváló minőségű acélból készültek. Minden patron elektromos tömegmérésen esik át, miután dinitrogén-oxiddal (N2O) töltik fel őket. Ez megkönnyíti az újrahasznosítást. A töltés előtt minden patront szabadalmaztatott eljárással tisztítanak meg a széntől és egyéb szennyeződésektől. Az iSi patron az eldobható rendszert támogató szifonokkal kompatibilis (iSi, Kayser, Tescoma, Liss, Mosa, Hendi, stb.). A patronok nem kompatibilisek a Sifos és a Kisag  szifonokkal.

Az iSi patron újrahasznosítása

A használt patronok a vegyes hulladékok közé dobhatóak vagy közvetlenül gyűjtőtelep számára adhatóak át. A válogatóüzemben az összes fém komponenst először erős elektromágnesekkel távolítják el, majd újrahasznosítják. Ez segít a környezet védelmében.

Figyelmeztetés a felhasználók számára

Ne tedd ki a patronokat közvetlen hőforrásoknak! Óvd őket napfénytől és ne dobd tűzbe. Robbanás történhet 50°C feletti hőmérsékleten! Ne dobj ki fel nem használt patronokat. Ne nyisd ki erőszakkal, mert sérüléseket okozhatnak! Ne használd a repülőgép a patronokat repülőgép fedélzetén és gondosan tartsd távol gyermekektől Csak a habszifon használatára vonatkozó utasításoknak megfelelően használd. A helytelen használat veszélyezteti az egészséget!

Értesítés:
Minden csomagon megtalálod a dátumot, ameddig a patront fel kell használni. A patron ezután is nyugodtan használható, de a gyártó már nem garantálja a patron gáztartalmát. A fel nem használt palackokat hűvös helyen és száraz körülmények között tárold.

Mit garantál a gyártó?
100% íz stabilizátor nélkül
100%-os teljesség garantálása
100%-os szivárgás ellenőrzés
100%-ban újrahasznosítható acél
100% osztrák minőség
100%-os nyomon követhetőség
100%-bn megfelel a HACCP + HALAL követelményeknek

Kód:  ISINO202
Termékszám:  9002377007225

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20