Oldal frissítése

iSi GOURMET WHIP PLUS 0,5L

4,9 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

iSi GOURMET WHIP PLUS 0,5L

Ez a palack nagy segítség lesz hideg és meleg ételek elkészítésekor. Az iSi palackot kimondottan profi, étterem konyhai használatra tervezték, de tökéletesen teljesít majd az otthonodban is. A könnyen cserélhető fejeknek köszönhetően, mindig annyi ételt használsz majd fel, amennyire szükséged van, még meleg ételek készítésekor is. Élvezd a pikáns mousse-okat, mennyei szószokat és leveseket vagy akár az édességeket házi, tartósítószer mentes  tejszínhabbal.

Legfontosabb jellemzői

  • Meleg és hideg étel készítés
  • Főzés vegyszerek nélkül
  • Egészséges
  • Egyszerű tisztítás
  • Mosogatógépben tisztítható

A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, 0,5 literes palack ezüst színben kapható, minőségi belsővel. Az iSi Gourmet Whip rendkívül egészségtudatos választás. A készülékfejen egy szilikon tömítés és az egyszerű adagoláshoz egy kemény acél kinyomókar található. A tisztítás könnyű és higiénikus minden használat után. Emellett hűtőben tárolhatod a palackot és a benne lévő ételt, anélkül hogy az ételek elveszítenék ízüket és aromájuk intenzitását. Az 0,5 literes palackhoz egy iSi N2O patron szükséges. A palack mosogatógépben mosható.
Műszaki adatok:
Térfogat:
0.5L
Anyaga:
Rozsdamentes acél + szilikon
Az elkészített élelmiszer maximális hőmérséklete:
75°C
Színek:
Ezüst
A csomag tartalma:
Készülékfej
Díszítőcső (alap)
Patrontartó
Tisztító kefe
Cseh útmutató

Kód:  ISILS008
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  1603

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15