Oldal frissítése

iSi GOURMET WHIP PLUS 0,25 liter

4,9 8 értékelés
32 790 Ft

iSi GOURMET WHIP PLUS 0,25 liter

Ez a habszifon egyaránt nyújt segítséget hideg és meleg ételek elkészítéséhez. Az ISI szifont kifejezetten professzionális nagykonyhák számára tervezték, de tökéletesen helyt áll otthoni felhasználás során is. Egyszerű rendszerének köszönhetően nincs több pazarlás, mindig pontosan a szükséges mennyiség adagolható, még a forró ételek esetében is. Élvezd a habos espumákat, ízletes szószokat és leveseket, vagy az édes desszerteket tartósítószer-mentes házi készítésű tejszínhabbal!
Kiváló minőségű, ezüst színű, 0,25 literes rozsdamentes acél palack minőségi belső felülettel rendelkezik. Az iSi GOURMET WHIP egészség-tudatos. A fejben szilikon tömítés található, és az egyszerű adagolást az erős acélkar biztosítja. Természetes, hogy egyszerűen és higiénikusan tisztítható minden használat után. Az elkészített étel a szifonnal együtt hűtőszekrényben tárolható, így megőrzi az ízt és aromát. A 0,25 literes szifonba 1 db iSi N2O patron szükséges. A szifon mosogatógépben mosható.
A legfontosabb előnyök:

  • Meleg és hideg eljárásokhoz
  • Adalékanyagok nélküli ételkészítés
  • Egészséges
  • Egyszerű tisztítás
  • Mosogatógépben mosható

Műszaki adatok:
Kapacitás:
0,25 l
Anyag:
Rozsdamentes acél + szilikon
Élelmiszer maximális hőmérséklete:
75 ° C
Szín:
ezüst
A csomag tartalma:
Szifon + fej
Formázó fej (alap)
Patron tartó
Tisztító kefe
Használati útmutató

Paraméterek

Cukrászkellékek

Cukrászkellékek Tejszínhab palack

Űrtartalom

Űrtartalom 0,25 l

Tulajdonságok

Anyag Rozsdamentes acél
Mosogatógépben mosható igen
Szín Ezüst
Kód:  ISILS007
Jótállás: 24 hónap
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  1403
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05