Oldal frissítése

iSi DESSERT WHIP PLUS 0.5l

4,8 12 értékelés
18 690 Ft

iSi DESSERT WHIP PLUS 0.5l

Ez a palack segítőkész társa lesz az ínycsiklandó tejszínhab és a felséges tejszínhabos desszertek készítésében. Otthoni használatra alkalmas és legfőkébb az édességek szerelmesei és a lelkes cukrászok értékelik. Az egyszerű szifon rendszernek köszönhetően, felesleges pazarlás nélkül, pontosan annyi tejszínhab folyik ki, amennyire szükség van. Lepje meg családját a házi készítésű, tartósítószer mentes tejszínhabbal! 
A fehér palack 0.5 l űrtartalmú, kiváló minőségű rozsdamentes acél, precíz belső felületkezelésű. Ennek köszönhetően az iSi DESSERT WHIP PLUS az egészségre ártalmatlan. A  dugattyú és díszítőcső cserélhetősége lehetővé teszi az egyszerű és higiénikus karbantartást minden használat után. Ezen kívül a tejszínhabot a hűtőgépben akár 10 napig frissen tartja. A 0.5 l űrtartalom habosításához egy iSi N2O patronra van szükség. Az üveg nem alkalmas mosogatógép használatára. 
A legfontosabb előnyök:

  • Könnyű kinyomó karos kezelés
  • Vegyszermentes elkészítés
  • Egészségre ártalmatlan
  • Cserélhető díszítőcső
  • Szilikon tok

Műszaki adatok:
Űrtartalom:
0.5 l
Anyaga:
Rozsdamentes acél + műanyag + szilikon
Szín kivitelezés:
fehér 
A csomag tartalma:
Palack + fej
Díszítőcső (alap)
Patron tartó
Tisztító kefe
Útmutató HU
 

Paraméterek

Cukrászkellékek

Cukrászkellékek Tejszínhab palack

Űrtartalom

Űrtartalom 0,5 l

Tulajdonságok

Anyag Rozsdamentes acél
Mosogatógépben mosható Nem
Szín Fehér
Kód:  ISILS006
Jótállás: 24 hónap
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  1570

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05